Birbirimizi sonunda anlayacağımıza emindim zaten. Aslına bakarsanız, sizi rahatsız eden türden bir yayın yelpazesine sahip yayınevleri beni rahatsız etmiyor. sonuçolarak kitap alır ve okuyacağım kitapları seçerken yayınevine değil kitaba dikkat ediyorum. Eminim ki sizde benzer kriterlerle hareket ediyorsunuz. Öyle ya da böyle, anlaşmış olmamıza sevindim çünkü yukarıda yazdıklarınızı okuyunca ben de sizin sözlerinize daha büyük bir sempatiyle bakmaya başladım.

Sevgili emuk, ne yazık ki tarih veremem. Aslına bakarsanız, yazdığım onca şeye rağmen sürecin yavaş ilerlediğini ben de kabul ediyorum. Şimdi bir tarih verecek olursam, sonra o tarih geldiğinde bana soracaksınız, noldu diye. Onun için sessiz kalmayı tercih ediyorum. Eğer sizi çok rahatlatacaksa, en geç 2015 yılının ilkbaharında çıkmış olur diyeyim... daha önce çıkınca sevinmeniz garanti olsun.
Şaka bir yana, biz de elimizden geldiğince hızlı olmaya gayret ediyor, hem Kralların Yolu'nu hem de yeni Stroud kitabımız olan Süleyman'ın Yüzüğü'nü bir an önce yayınlamak için çalışıyoruz.
alayışınız için hepinize teşekkür ederim.