Altyazı Çeviri: İTHAKİ Senkronizasyon: CAN İNAL
"Rothfuss, Rüzgarın Adı ile başlayan bu muazzam hikâyede nereye giderse gitsin iyi bir şarkıcının bir şarkıyı taşıması gibi bizi de yanında götürecek." Ursula K. Le Guin "Usta eli değmiş bir kitap." Sevin Okyay / Radikal Kitap
Patrick Rothfuss'un kaleme aldığı Kralkatili Güncesi’nin ikinci kitabı "Bilge Adamın Korkusu"nun bir giriş bir de bitiş dahil 154 bölümü mevcut. Roman 1142 sayfadan oluşuyor. Üstelik yalnızca dört ayda İthaki tarafından (çeviri, üç aşamalı editoryal süreç, mizanpaj, kapak tasarımı ve illüstrasyonu, tanıtım çalışmaları başta olmak üzere) özenle hazırlandı ve birkaç dakika önce matbaaya yollandı. Bir hafta sonra raflarda.
Onun adı Kvothe, belki onu duymuşsunuzdur...
İlk kitabı bugün sipariş ettim, kafama takılan şey 2. kitabın 2008 yılında yayınlanmış olması, 3. kitabın durumu nedir aradan biraz zaman geçmiş çünkü. Çok umutluyum, iyi bir eser okuyacağımı sanıyorum. Genelde yeni kitap ne zaman diye tutturmam.
Alıntı yapılan: OZ - 19 Aralık 2011, 14:30:41İlk kitabı bugün sipariş ettim, kafama takılan şey 2. kitabın 2008 yılında yayınlanmış olması, 3. kitabın durumu nedir aradan biraz zaman geçmiş çünkü. Çok umutluyum, iyi bir eser okuyacağımı sanıyorum. Genelde yeni kitap ne zaman diye tutturmam. "Bilge adam'ın korkusu" ilk olarak mart 2011'de yayınlandı...3. kitap için henüz bir tarih yok...ama adı belli..."The Stone of Doors"...2013'den önce yayınlanmaz tahminimce...Bu arada çevremdekiler 2. kitap hakkında çok konuştuğum için çok merak edip rüzgarın adı'nı okumaya başladılar...bu kitabı okuyun,okutturun arkadaşlar....hayatınızda pişman olmayacağınız nadir şeylerden biri olacak...