selam arkadaşlar. 2013 yılında vizyona girmesi beklenen Vakıf filmi Vakıf serisinin 3 kitabından mı oluşacak ? "Vakıf" ve "Çelik Mağaralar" dışında kesinleşen başka film var mı ? saygılar
Bahsettiğiniz "The End of Eternity" Vakıf serisinden bağımsız bir kitap mı ?
Alıntı yapılan: tany3450 - 21 Haziran 2012, 13:22:10Bahsettiğiniz "The End of Eternity" Vakıf serisinden bağımsız bir kitap mı ?Evet, öyle.
MerhabaVakıf ve Robot serisini okudum. Robot serisinde Solaria'ya gittikleri zaman gezegeni terkedilmiş halde bulmuşlardı. Vakıf serisinde ise Solaria'lılar hala gezegendeydi. Benim kaçırdığım bir şey mi var yoksa bu Asimov'un göz ardı ettiği bir çelişki mi ?
Merhaba, malum serinin 7 kitabını bulmak günümüzde imkansıza yakın. Birkaç gün önce serinin ilk 6 kitabının İthaki baskısını bir yerden buldum (2. El değil) ama ne kadar aradıysam 7. Kitap Vakıf ve Dünya'ının İthaki baskısını hiç bir yerde bulamadım. Ancak sahafta 1988 İnkılap Kitabevi baskısı var. Şimdi; İthaki'nin seriyi yeniden basmasını beklememi mi yoksa, ilk 6 kitabın İthaki baskısını, 7. kitabın ise İnkılap Kitabevi baskısını almamı mı tavsiye edersiniz? Serinin keyfini kaçıracak bir etki yapar mı? Son kitabı İnkılap Kitabevi'nden okuyanlar varsa görüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.Şu an dikkatimi çekti Vakıf ve Dünya İthaki baskısı 632 sayfa İnkılap baskısı 480 sayfa bu fark kitap boyutu ve küçük punto kaynaklı mı? Yoksa dilim söylemeye varmıyor ama eksik mi basılmış?