Daredevil dizisine DC havası katmaları çok hoş ama bölümler ilerledikçe biraz daha hareket beklerken aynı şekilde devam etmesi biraz sıkıcı geliyor. Kingpin karakterinin devreye girmesiyle karakteri biraz harcamışlar gibi geldi bana. Bu akşam radyoda da dizi üzerine konuşulacak zaten. Fazla girmeyeyim.
The 100 dizisinin ilk 6 bölümünü izledikten sonra bırakmıştım, kaldığım yerden devam edeyim dedim. Tam da böyle üzerinde çalıştığım projeyle alakalı detayları görmek ve senaryonun daha iyi bir hale gelmesi diziyi izlenebilir hale getirdi. 3. sezonu da başlayınca devam ederim muhtemelen.
Helix dizisi ilk sezon gittikçe saçmalamaya başlarken 2. sezonunda olayları farklı bir boyuta taşıyarak iyi bir hale getirmişler, beklemediğim yerden vurdu diyebilirim. Proje üzerinde ciddi emek harcandığı belli. Yine de bir şeyler eksik gibi geliyor.
Peaky Blinders dizisini buradaki arkadaşlar bahsedince izleme listesine almıştım, ilk olarak zaten o diziyi elememin sebebi o yıllarda geçen havayı sevmememden kaynaklanmıştı. Aynı şekilde Boardwalk Empire'ı, Tudors, Downtown Abbey gibi dizileri de eliyorum. Görsel zevk katmıyor bana. Yine de Peaky Blinders'a başladım 4.5 bölüm sabredebildim. Senaryosu güzel görünse de şu kıyafetleri değiştirmedikleri sürece bana göre değilmiş