Pişme konusunda size katılıyorum. Ama bi yere kadar yeterince fantastik-tarih-mitoloji okuduğumu düşünüyorum halada okuyorum (Şu anda Unutulmuş diyarlar ve zaman çarkını okuyorum) ve belirttiğiniz gibi bir dosyam hali hazırda var. Kitap yazmak dediğim zaten hemen başladım gelecek ay bitecek değil demek istediğim elimdeki dosyayı yavaş yavaş dolduruyorum aklıma gelen her düşünceyi not alıyorum ve mitolojiler hakkında (özellikle Türk mit.) araştırma yapıyorum.
Bide nasıl söylesem kısa hikaye konusunda şimdiden yardı alamm lazım

Uzun hikaye yazma konusunda bir iki deneyimim var ama hiç kısa fantastik yazamadım

ne zaman kısa bir hikaye yazmaya çalışsam hikayenin ilk bölümü aklımda kısmen belirlediğim sayfa sayısı kadar oluyor. Ayrıntılara öyle bir dalıyorum ki
Ayrıca son bir şey buradaki dil çok resmi oldu yav. Ben burayı bayadır taip ediyordum ama üye olmak yeni nasip oldu. Malkavain'in Mete Han hikayesi beni bağladı zaten. Ayrıca bu konuyu adına uygun olabilmesi için yani daha çok hikayenin unsurları hakkında konuşursak iyi olur

benim gibi yeni yeni adam akıllı bir şeyler yapmak isteyenler için iyi olur. Mesela kurgu-karekter oluşturmak vb. gibi. ilginiz için teşekkür ederim.