Selamlar,
Çoğunuzun bildiği ya da çoğunuzun bilmediği gibi önümüzdeki ocak ayı itibarıyla biricik ve pek sevimli, mini mini, gıdısı alınacak sitemiz beşinci yaşına giriyor! Elbette bizler de boş durmuyor ve "BEŞİNCİ YIL" için güzel projeler hazırlıyoruz.
(Hazırlıyoruz değil mi Hazal?)Bu kapsamda bu yıl bir değişiklik yapıp forum üyelerimizi de işin içine katalım dedik. Sizlerden istediğimiz şu sorunun cevabı:
"Sizce Kayıp Rıhtım?"Yani Kayıp Rıhtım genel anlamda sizler için ne ifade ediyor, burada ne buluyorsunuz
(elbette sadece çok fazla emek veren üyelerimize özel olarak sunduğumuz Twilight röportajları ve seriye ait birbirinden özel hediyeler haricinde), neden Rıhtım'ı tercih ediyorsunuz tarzı soruların cevabını istiyoruz.
Fakat bu soruyu cevaplandıracak üyelerimizin özellikle dikkat etmesini istediğimiz
iki husus var:
İlki, soru cevaplarını kayiprihtim@gmail.com adresine "
Neden mi Kayıp Rıhtım?" başlığıyla göndermeniz. Eğer o yöntem çok zor geliyorsa
ben yahut
Fırtınakıran'a özel mesaj yoluyla da gönderebilirsiniz. Cevabınızın sonuna gerçek adınızı da ekleyebilirsiniz. Mail yoluyla cevapları yollayacak üyelerimiz forum nicklerini de yazmalılar.
İkincisi de vereceğiniz cevapların kısa bir paragraf olmasına özen göstermeniz. Zira gelecek birçok cevabı düşünürseniz, okurların da fazla sıkılmaması maksatlı cevaplarınızı kısa tutmanız büyük önem arz etmektedir.
Cevaplarınızı bu başlık altına yazmıyorsunuz. Yoksa süpürüz olmaz, değil mi? Fakat özellikle soru sormak isteyen olursa buraya yazabilirler.
Haydi kaleminize kuvvet. Her biri birbirinden süper üyelerimizden, en süper cevapları bekliyoruz.
Ha bu arada, benim için girdiğinizi söylemenize gerek yok. Yani orası Allah'ın emri zaten. Ben de sizleri seviyorum