Ilk ucunden sonraki liste hep birbirinimi takip ediyor?
Ork Kral kitabı 1372 DR'de geçiyor ama başlangıç ve son bölümleri 1472 DR'de geçiyor. Sanırım ilk başta bu yılı belirtmişler fakat sonradan bahsedilen yılda aslında Drizzt'in orada olmadığı, başka bir yerde ve başka bir şekilde olduğunu farketmişler, o yüzden de basımdan çıkartmışlar bu detayı.Kafa karışıklığı yaratması normal yani ama kitap atlamamışsınız, her şey yolunda.İyi okumalar.
ilk üç seri çizgi roman olduğu için pek okuyasım yok onları okumasam bir şey kaybeder miyim?
arkadaşlar, birkaç sene önce serinin hemen hemen tüm kitaplarını ( ingilizce ) elde ettim ( yaklaşık 42-43 kitap )bu süre zarfında gemide çalıştığım için kitapları yanımda götüremediğim için ebook olarak temin ettim.. fakat ingilizcesini okurken türkçe çevirisinde yakaladığım o büyüleyici havayı birtürlü elde edemiyorum. sanırsam bizim çevirmenler gerçekten iyi iş çıkartıyorlar...özellikle drizzt serisinin türkçe ekitaplarına ulaşmak istiyorum. (gerçi seride epey ilerledim servant of the shard okudum en son) baktığım online satış mağazaların birinde ebook olarak istiyorsanız istek bırakın gibi bir diyalog vardı okadar.. türkçelerini temin edebileceğim bir site varmıdır, satış sitelerinde bir ayrıntı mı kaçırdığım için mi ulaşamıyorum..( Bu arada bu serideki drizzt karakteri kurgusuna hayranım.. birde komlple ölüm kapısı serisinin kurgusuna hayranım.. ikisi ışığında bir seri varmı önerebileceğiniz )