1- Moria Madenleri: Benim de Orta Dünya'da en çok hoşuma giden mekandır Moria. Yüzük Kardeşliği'ni bu yüzden ayrı bir severim.
2- Miğferdibi: Kralın Dönüşü'ndeki o muazzam savaş sahnelerindense, Miğferdibi Savaşı çok daha hoşuma gider benim. Ayrı bir havası var çünkü ağbi. Yağmur yağıyor ve üstelik gece. Çok cool. Evet, Miğferdibi iyidir.
3- Gondolin: Çok tatlı. Evet, sebebi bu. Gerçekten.
4- Sur: Westeros evreninde öyle böyle değil, aşırı sevdiğim bir mekan Sur ve Sur'un ötesi. Bu yüzdendir ki, Jon bölümlerini iple çekerim.
5 Hogwarts: Fantastik bir yanı var mı? Göründüğü üzere taştan kulelerden oluşan devasa bir yapı. Dünyamızda da örnekleri var, yok değil. Fakat Hogwarts'ı bizler için çekici kılan tabii ki çocukluğumuzun o okulun koridorlarında geçmiş olması. Harry Potter neslindenim ben de. Bu yüzden Hogwarts candır.
Son olarak geçenlerde gözüme çarpan bir fotoğraf vardı, onu da paylaşayım. Uzaklarda değil, dünyamızda var olan bir yer. Norveç'te.

Aha da budur efendim. Roros/Norveç. Hava sürekli böyle. Loş bir ortam. Ve kar. Daha ne isterim ki? Çok şirin.