En son ne zaman sinemada bu kadar güldüm, gerçekten hatırlamıyorum. Aklıma geldikçe bile gülüyorum hala.

Benim için açıkça ilkinden iyi bir filmdi. Filmin açılışından sonuna kadar her şeyi kapsayan bir hikaye bulunmadığı, biraz parça parça olduğu için beğenilmemesini manasız buluyorum. İlk film bir origin story idi, bence bu ordan oraya atlama durumu Guardians'ın ruhuna uygun. Filmin başından zaten bir "görev"in tam ortasına giriyorsunuz, ne tanıtım var ne bi'şey. Avengers değil bunlar, öyleymiş gibi izlenirse keyif alınamaz. Bu filmi iki Avengers filminden de
çok daha fazla sevdiğimi de belirteyim. Sanırım MCU'daki favori filmim oldu.
Tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum, hem bilgisizlikten hem de dikkatsizlikten kaçırdığım şeyler olmuş. Ha bu arada, tam
beş tane post-credit sahnesi var. Hepsi de çok çok iyi. Gördük diye kalkmayın, sonuna kadar izleyin.
Mainframe'le ilgili de pek spoiler sayılmayacak bir bilgi vereyim, filme gitmeden okumak mantıklı olur bence ama yine de spoiler içine alıyorum:
Filmde Mainframe'i görmeyeceksiniz. Post-credit sahnelerden birinde kısaca görünüyor, Miley Cyrus tarafından seslendirildiği ise doğru. Sahneyi anlatmıyorum, izleyin.