Buluşma Tarihleri ve Kişi Listesi
8 Kasım Cumartesi
- Denaro Forbin
- Bengü
- Ryld Argith
9 Kasım Pazar
- Denaro Forbin
- Bengü
15 Kasım Cumartesi
- Denaro Forbin
- Bengü
- Quid Rides
- Sayhh
- Hurin
- September-san
16 Kasım - Pazar
Anadolu Yakası'ndan GeleceklerBuluşma saati: 10.00Yer: Kadıköy - Deniz Otobüsleri İskelesiDeniz Otobüsü Kalkışı: 10.20
Bakırköy'e (Servis Alanı) Varış: 10.50
Avrupa Yakası'ndan GeleceklerBuluşma saati: 10.50Yer: Bakırköy - Deniz Otobüsleri İskelesi* Bakırköy Deniz Otobüsleri İskelesi, servislerin kalktığı yerdir. Servisler yarım saatte bir gelmektedir.
* Fuarın son günü buluşacağımız için en geç 19.00'daki dönüş servisine binebilirsiniz. Ancak saat 5'ten sonraya kalmak çok tehlikeli. Çoğu kişi geç döndüğü için dönecek servis bulamayabilirsiniz. Aman dikkat.Gelenler
- Denaro Forbin
- Bengü
- Quid Rides
- Sayhh
- Fırtınakıran
- KoyuBeyaz
- magicalbronze
- Hurin
- Ryld Argith
- Highlord
- eretrusilden (belki)
- EntelBarzo
- September-san
- emuk
33. Kitap Fuarı'nın tarihleri, bu sene itibariyle 8-16 Kasım. Geçen seneye göre bir hayli geç bence :/.
Bu sene alacak hiçbir şeyim yok diye sağda solda konuşurken yine bir liste oluşturmayı başardığımı geç fark ettim. Şimdilik sadece 11 kitap, ama duyduğum ve ilgimi çeken her yeni kitapla giderek kabarabilir. (Zaten sıfırken 11'e çıkması da aynı süreçte oldu.)
Ama şöyle de bir durum var, kitap alımı için fuarlar anlamını yitirmeye başladı gibi hissediyorum. İnternetten almak çok daha karlı kalıyor ve maalesef (birkaç yayınevi standı hariç) yayınevileri birebir görüştüğü alıcısına indirim yapmakta hiç istekli değil. Hatta gayet kaba.
Şimdi ben bu listeyi internetten mi alsam, yoksa fuarı mı beklesem bilemedim. Öte yandan fuarın en güzel yanı çılgın Rıhtım çıkartması değilse nedir? Sanırım tek beklediğim şey bu

.
Kasım geliyor! Sırt çantalarını ve erzakları hazırlayın!