Kayıt Ol

Batman’in 70 Yıllık Sinematik Evrimine 10 Dakikada Tanık Olun

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü

Batman’in 70 Yıllık Sinematik Evrimine 10 Dakikada Tanık Olun

DC Comics’in en karanlık, en karizmatik ve en çok sevilen karakterlerinden biridir Batman. Kendisi bugüne dek televizyondan dizilerinden tutun da büyük bütçeli sinema filmlerine dek pek çok kez ekranlarımıza konuk olmuştur. Ve bu esnada da kimi büyük kimi küçük bir sürü evrim geçirmiştir görünüş olarak.

Kara Şövalye’nin sıkı bir hayranı olan Jacob Swinney de bu değişimin farkında olacak ki özverili bir çalışma sergileyerek 1940’larda yayınlanan ilk televizyon dizisinden Christian Bale’in oynadığı son filme kadar tüm Batman’leri tek bir videoda toplamış. Hatta son saniyelerde yüzümüze ufak bir tebessüm yerleştiren, minik bir sürprizle bile karşılaşıyoruz.

Haberin devamını okumak ve bu keyifli videoya ulaşmak için atlayın Batwing'e, uçun portalımıza!
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Abi eline sağlık, çok tatlı bir haber oldu. Jacob Swinney'e de sabrı ve emeği için kocaman bir teşekkür gelsin benden :).

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim ^^ Ayrıca ufak dokunuşların için de kocaman bir teşekkür gelsin. Batman'i görünce dayanamadım, hemen kaptım. Hele o "I'm Batman..." deyişi... *-*

Spoiler: Göster

Sondaki değil ama, hahaha :D
Try to hide if you dare.

Çevrimdışı mithrandir21

• **
  • 62
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Bale'nin giymiş olduğu kıyafetteki maske kısmı nedense hiç hoşuma gitmiyor.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
Ben bir tek Val Kilmer'ı beğenmiyorum :) George Clooney'in Batman'ini de pek beğenmesem de bu kır saçlı adamı sevdiğimden onu görmezden geliyorum. Hatta filmi de toptan görmezden geliyorum, o derece...
Try to hide if you dare.

Çevrimdışı mithrandir21

• **
  • 62
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Film görmezden gelinecek şekilde ama gerçekten. 1989 yapımı Michael Keaton' un oynadığının yeri bende başkadır hele ki Parliament Sinema Kulübü' nde ilk hafta gösterilmesi, 1 hafta önceden heyecan yapmam sabırsızlanmamdan ötürü bakış açım her zaman farklıdır.

Çevrimdışı Fiddler

• 565
  • Rom: 32
  • Bazen Herkes Duysun Diye..
    • Profili Görüntüle
    • A. Orçun CAN
Ben favori Batman'imi seçemedim şimdi düşününce; ama favori Bruve Wayne'im Val Kilmer. Niyeyse kafamdaki Bruce Wayne'e en uygun olan hep o oldu.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü okuyalım..