Hoş geldiniz forumumuza . O halde ilk soru benden gelsin. China Miéville'in yeni bir kitabını daha sizin etiketinizle okuyacağız diye duyumlar almıştık Twitter üzerinden. Hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz? İçimden Railsea geçiyor, ama doğru mu tahmin ettim bilemiyorum .
Öncelikle hoşgeldiniz. China Mieville kitaplarının telifi çok mu pahalı acaba? Kitaplarının fiyatları gerçekten çok yüksek. Ben internetten çekiydi kuponuydu komisyonuydu kısacası her türlü fırsatı kullanarak alan biri olduğum halde Mieville kitapları çok pahalıya geliyor. Haliyle ithaki gibi %45 50 indirim kampanyası olsun da elimdeki fırsatlarla birleştireyim diye alımı erteliyorum. Fiyatlandırmada biraz revizyon şart gibi İnternetten değilde mağazadan alanları düşünemiyorum. Sırf Perdido 38TL
Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 20 Mayıs 2015, 18:58:30Hoş geldiniz forumumuza . O halde ilk soru benden gelsin. China Miéville'in yeni bir kitabını daha sizin etiketinizle okuyacağız diye duyumlar almıştık Twitter üzerinden. Hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz? İçimden Railsea geçiyor, ama doğru mu tahmin ettim bilemiyorum .Öncelikle merhaba, evet şu an Miéville'nin bir kitabı üzerinde çalışıyoruz. Ne yazık ki içinizden geçen değil; Elçilik Kenti basıma hazırlanıyor.
Alıntı yapılan: haziran - 21 Mayıs 2015, 12:27:23Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 20 Mayıs 2015, 18:58:30Hoş geldiniz forumumuza . O halde ilk soru benden gelsin. China Miéville'in yeni bir kitabını daha sizin etiketinizle okuyacağız diye duyumlar almıştık Twitter üzerinden. Hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz? İçimden Railsea geçiyor, ama doğru mu tahmin ettim bilemiyorum .Öncelikle merhaba, evet şu an Miéville'nin bir kitabı üzerinde çalışıyoruz. Ne yazık ki içinizden geçen değil; Elçilik Kenti basıma hazırlanıyor. Embassytown değil mi o ? Onu da çok merak ediyordum. Peki China Miéville'in TÜYAP Kitap Fuarı'na imzaya gelmesi gibi bir durum söz konusu olur mu?
Hoşgeldiniz Büronuz Cumartesi günleri açıkmı ve kredi kartı ile alışveriş yapma imkanımız varmı acaba ? Cağaloğlu tarafına kitap almak için gittiğimde evdeki hesap çarşıya uymuyor hiç
Alıntı yapılan: kalantorxl - 22 Mayıs 2015, 20:14:24Hoşgeldiniz Büronuz Cumartesi günleri açıkmı ve kredi kartı ile alışveriş yapma imkanımız varmı acaba ? Cağaloğlu tarafına kitap almak için gittiğimde evdeki hesap çarşıya uymuyor hiç Merhaba, büromuz cumartesileri öğleden sonraları açık oluyor ve kredi kartıyla alışveriş yapmak mümkün. Gelmeden önce bizi ararsanız, saat konusunda esneklik gösterip sizi bekleyebiliriz.
Sabitfikir'in incelemeleri doyurucu ama kısa oluyor . Yankı Enki'nin ellerine sağlık, fakat Kayıp Rıhtım boş durur mu hiç? Biz Bas-Lag üçlemesi için kapsamlı bir yazı hazırlamayı düşünüyoruz. Hadi bakalım .