Subotai, beklediğim bir yorum almışım sizden

. Ama bunu herkesin bakış açısı farklıdır şeklinde görüyorum. Zaten farklı düşünceler okurlara katkıdır. Bu nedenle hemfikir olmamamızın yararı yine bize. O nedenle yorumunuz için teşekkürler.
Konudan fazlaca sapmamak ve son iki konuyu birleştirmek adına son bir şey diyeyim:
Elric projemizin bir parçası olan yazının, yayınladığı dönemden bu zamana kadar amaçladığı kamuoyu oluşturma işi de bu başlıktaki haberle tamamlandı. Hatta bu uzun süreçte emek verdiğimiz Elric üzerine her şey o amaca ulaştı. O dönem insanlar sorar olmuştu, "Kitapları nerede?"
Özellikle bu sitede başlayan Elric akımıyla İthaki'nin dikkatini nasıl çektiğimizi eski üyelerimiz hatırlayacaktır. Malum, sitemizi takip ettiklerini biliyorsunuz. Portaldaki haberlerimizde editörlerinin bizzat yorumları da mevcut. Hatta daha da azınız yayıneviyle Elric üzerine olan yüzyüze görüşmemizi de hatırlar.
Bu süreçte yayın yönetmeni değişikliği yaşayan yayınevi ve çevirmenle başta yaşadıkları bazı sorunlar nedeniyle kitap bu kadar zaman içinde gecikti. O kötü oldu ama geç olsun güç olmasın. En azından şimdi elimizde somut gelişmeler var. Kapağı da cabası

. (İhsan Tatari çevirseydi keşke, ne var yani

? Halk onu istiyor)
Şimdi bizlere kitap çıktıktan sonra da iş düşüyor. Bu defa eserin basılı halinin daha çok kişiye ulaşması için diğer okurların dikkatini çekmemiz gerek. Sonra yayınevi "ama bakın satmıyor" demesin

. Dresden Dosyaları'ndaki gibi olursa bu defa gerçekten kan beynime fırlar

. Tabii bu tepki yayınevine.
Birlikte başardık, meyvesini de birlikte yiyeceğiz

. Kayıp Rıhtım ahalisi hanelerine 1 puan daha yazsın derim ^^. Ben şahsen hepinizi tebrik ediyorum

Not: Ön okumayı hunharca istedik, meraklılarına duyurulur.
Alakasız not: Bir Dresden Dosyaları'nda yapamadık şunu ama -_-.
Alakasız not 2: Biz Bunu İstiyoruz projelerimiz de çeşitli yayınevlerinin dikkatini çekiyor. Biraz daha somutlaşsın bazı şeyler, bir şeyler anlatacağım
.