@GökTürk, filmin ciddi ciddi çekildiği haberleri ve küçük bilgileri gelmesine rağmen hiç merak yaratmamıştı. Ta ki fragmana kadar. Filmde, GiS SAC serisinde daha bir sevdiğim Togusa karakteri yok galiba. Neyse, kadro yeterince kalabalık zaten. Filmde olsa gene az gözükecekti
Ghost in the Shell beklenenler listesindeki yerini aldı.
Kong: Skull Island (2017)Türü: Aksiyon, Macera, Fantastik
Konu: Askeri birliğin eşliğinde, o zaman kadar hiç bir keşif çalışmasında bulunulmamış adayı araştırmakla görevli bilim insanları antik canavarlarla karşılaşır.
Neden Bekliyorum: Konudan ucuz canavar filmlerinin konu özetleri gibi bahsettiğimin farkındayım. Filmi beklememin yegane sebebi, müthiş hikaye kırılmaları ve ters köşeler beklemem değil elbette.
Canavarlar! Yapımcı ekibin elinden çıkma yeni Amerikan Godzilla'sında görmeyi umut edipte yeterince bulamadığımız antik canavarların kapışması! Kong Skull Island'da canavarlara da kapışma sahnelerine de daha fazla yer verileceğini düşünüyorum. İnsanların aksiyona dahil olmaları da bir önceki Godzilla'daki gibi etkisiz olmayacağa benziyor. İnsan aksiyonu da canavar aksiyonu da tatmin edici olacak gibi. Görsel olarak harika bir iş çıkarılacağı da kesin gibi.
Filmde hoşuma gitmeyen tek kısmın, John C. Reilly'nin canlandırdığı, adada mahsur kalmış karakter. Yarattığı minik mizah anları bu film için bile fazla gibi. O karakter biraz sonradan eklenmiş gibi.
Godzilla vs. Kong (2020)Tür: Macera, Aksiyon, Fantastik
Konu: Bilinmiyor. (Godzilla ve King Kong'un aynı hikayede olacağını ve bir süreliğine de olsa kapışacaklarını tahmin edebiliyoruz zaten
)
Neden Bekliyorum: 2020'de çıkacak bir filmi merak ettirip bekletebilecek ne olabilir? İki dev isim; Godzilla ve King Kong tabii ki. İkili ta 1962 senesinde karşı karşıya gelmişti. 58 yıl sonra bir kez daha bu efsanevi sinema canavarını karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın, Batman ve Superman karşılaşması gibi olacağını tahmin ediyorum. Yapımcı ekip Godzilla'yı doğal dengeyi sağlayan bir avcı olarak kimliklendirmişti. King Kong'da, fragmandan anlaşılacağı kadarıyla benzer bir role sahip.
Konunun vardığı sonuç açısından, canavar filmlerinin Batman v Superman'i olabilir. Yani önce birbirleriyle dalaşırlar. Sonra ortak düşmanlarıyla yüzleşmek için birbirlerine yardım ederler. Uçuk bir teori olduğunun farkındayım. Buna yakın bir hikaye olursa da şaşırmam.