Kader Kılıcı gerçekten de güzel bir kitaptı, okuyalı bir ay falan oldu gerçi ama son hikâye oldukça karışıktı.Spoiler: GösterCiri'nin gelişini önceki hikâyeden oturtabiliyorum ama Triss'in ölümünü -ki kendisinin sadece adı geçmişti daha önce- ve Yennefer'ın da sanırım, tam yerleştiremiyorum çünkü ikisinin de romanlarda var olduğuyla ilgili bir şeyler duyduğumu hatırlıyorum. Yani son hikâyeyi tam olarak nereye yerleştireceğimi şaşırmış durumdayım, savaş bitti mi devam mı edecek vs... Kafamda deli sorular, var mıdır beni aydınlatabilecek birileri?
Alıntı yapılan: cankutpotter - 03 Temmuz 2017, 13:58:12Kader Kılıcı gerçekten de güzel bir kitaptı, okuyalı bir ay falan oldu gerçi ama son hikâye oldukça karışıktı.Spoiler: GösterCiri'nin gelişini önceki hikâyeden oturtabiliyorum ama Triss'in ölümünü -ki kendisinin sadece adı geçmişti daha önce- ve Yennefer'ın da sanırım, tam yerleştiremiyorum çünkü ikisinin de romanlarda var olduğuyla ilgili bir şeyler duyduğumu hatırlıyorum. Yani son hikâyeyi tam olarak nereye yerleştireceğimi şaşırmış durumdayım, savaş bitti mi devam mı edecek vs... Kafamda deli sorular, var mıdır beni aydınlatabilecek birileri? Evet Trissle ilgili olan durum benim de kafamı karıştırmadı değil, kendilerini oyunda da sıkça görmüştük çünkü.
Konuyla ilgili tüm açıklamalar üçüncü kitapta sizleri bekliyor Üçüncü kitap da ağustos veya eylül başı gibi sizleri bekliyor
Tarihi henüz kesin değil. Güzel bir sürpriz planlıyoruz o yüzden kesin tarih veremiyorum. Fakat bir aksilik olmazsa üçüncü kitap (Elflerin Kanı) en geç eylül başı sizlerle.
Ama küfürlerin çevirisini cidden beğenmedim ve hiç içime sinmedi. Şimdi hepsini hatırlamıyorum ama bir yerde you son of a bitch sözü onun bunun çocuğu olarak çevrilmiş ve buna çok güldüm. Cidden var mı böyle bir kullanımı? Yani tamam gündelik yaşantımızda kullanıyoruz ama bunu bir fantezi kitabında görmek biraz tuhaf bence.
Alıntı yapılan: Everfever - 07 Temmuz 2017, 21:29:00Tarihi henüz kesin değil. Güzel bir sürpriz planlıyoruz o yüzden kesin tarih veremiyorum. Fakat bir aksilik olmazsa üçüncü kitap (Elflerin Kanı) en geç eylül başı sizlerle. Büyük bir Witcher evreni haritası geliyor deyin!