Teşekkürler.

Çağan ve Gizem'in ismi 1. sezonun 2. kısmından beri hikayede farklı yerlerde karşımıza çıktı. Aslında çok dağınık gibi görünse de, bütün olayların temeli bilinmediği için böyle göründüğünü söyleyebilirim. Bana göre hepsi çok anlamlı.

Bu iki kişinin asıl hikayesini bu sezon anlatmayı çok istiyorum. Ama bunun için öyle bir iki bölüm yetmez. Bu yüzden parçalara bölüp de anlatabilirim.
Döngü denen şeyin ne olduğunu bu sezon kesinlikle açıklayacağım. Hatta, 2. sezonda gerçekten birçok şey açığa çıkacak. Yine de bu sezon kesinlikle cevap vermeyeceğim bir soru varsa, o da Güç'ün ne olduğu. O, hikayenin sonlarında açıklanacak. Zaten ben de tam anlamıyla kurgulamış değilim bu kısmı. Sadece Güç'ten bahsederken, neyi kastettiğimi biliyorum, o kadar.

:yup
Bundan sonra yayınlanan her bölüm, en az dört sayfa olarak yayınlanacaktır. Ayrıca, ilk kez bu bölümde gördüğünüz 'Kasabanın Karanlığında Önceki Bölümlerde' yazısı, bu sezon olaylar bayağı karışacağı için büyük bir gereklilik olarak koyulmuştur. Bu kısımda, önceki bölümlerde yaşananların kısa bir özeti geçilecektir ve özette bahsedilen şeylerin devamı niteliğinde olacaktır. Bu yüzden 'özet' kısmını okuyunca, bölümde hangi hikayelerin devam edeceğini az çok anlayabileceksiniz.
Son olarak, beşinci bölümün ismi belirlenmedi. Fakat bölüm karakterlerinin Mert&Mine çifti olacağı kesinleşti. Yani bu bölümde bu iki karakterin flashbackleri gösterilecek. Eh, bu da bir ilk tabi.

Ne yapayım. İlklerin adamıyım. :yup