Kayıt Ol

Mor ve Ötesi'nin İlk Provası + Finalistler - Yarı Finalistler

Çevrimdışı Amèlie

• 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mor ve Ötesi'nin İlk Provası + Finalistler - Yarı Finalistler
« Yanıtla #15 : 25 Mayıs 2008, 01:59:04 »
Rusya iğrenç şarkısına ve bağrı açık şarkıcısına rağmen kemancısı ve buz patencisi sayesinde açık ara birinci oldu an itibariyle. Türkiye için de gayet iyi bence 7.lik, mutluyum birinci falan olmadığımız için, rezil de olmadık hem. Harun'un Azerbeycan 12 verdiğinde kameraya attığı bakış da şarkıda geçtiği gibi nereye düştüm ben, nerdeyim hö der gibiydi. Yirim. Neyse bi örövizyon maceramız da bitmiş oldu hadi başlayın bu sene kim gitsin polemiğne..

Çevrimdışı Slyffindor

• **
  • 218
  • Rom: 0
  • Entrigiue?.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Mayıs 2008, 10:13:34 »
Ermenistan'a bizden 10 puan aldı, herkes bunu eleştiriyor . Çıkıp "Sana ne lan olamaz mı?" diyesim geliyor yahu

I'll be your water. I'll be yours

Çevrimdışı Legolas

• 810
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Mayıs 2008, 11:37:18 »
Bize tek puan göndermeyen iki ülke bizden 10 ve 7 puan aldı.Ne diyeyim ben şimdi :D.Siyaset karışmadık bi Eurovision vardı onada karıştı.Fransa Ermenistan'a 12 puan verdiğinde spiker çok güzel söyledi,diyasporaya iyi çalışmışlar

Çevrimdışı Huor Eärfalas

• 620
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 25 Mayıs 2008, 11:53:44 »
Ermenistan'a bizden 10 puan aldı, herkes bunu eleştiriyor . Çıkıp "Sana ne lan olamaz mı?" diyesim geliyor yahu
Hangi ülkenin içinde başka milletten varsa ordan puan misal azeriler,almanya hep bize verdi :P

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
  • Rom: 11
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 25 Mayıs 2008, 12:32:14 »
belliydi ki böyle olacağı aspendos'u boşuna hazırlamaya başladılar yazık :D erminstanın şarkısı nie hatırlamıyorum ben ya neyse eurovizyona bukadar cok önem verilmesi bukadar çok tartışılması ülkemizdeki önemli  insanların katılması falan ne gerek var ya ispanya ya fransaya bosna herseke baktınızmı ingiltereye fln onlar hep eğlenmek maçlı giriyo bizse cok fazla önemsiyoruz bu bir nevi yarışma ya siyasetin geçmişte kalanların hala bugüne ve böle bir yarışmaya lanse edilmesi ne hacet.. sırf bu yüzden bu düz mantıkla gidenleri esefle kınıyorum (düz mantıkta gidenler= bu tarz yarışmalara herbi b*kta oldugu gibi siyaset karıştıranlar)
she's back!!

Çevrimdışı Amèlie

• 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Mayıs 2008, 13:21:22 »
Bosna hersek'inki süperdi ya kız Tim Burton filmlerinden fırlamış gibiydi :D gelinlerin örgü örmesi falan çok iyiydi ya evet, ispanya'nın ki salaktı ama bu bi gerçek :P

Çevrimdışı Nefertari

• 1517
  • Bla bla böö
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 25 Mayıs 2008, 15:31:13 »
Yunanistan Ermenistan Ukranya favorimdi :D her şekilleriyle Rusya'nın hakkettiğini düşünmüyorum daha güzel şarkılar vardı.Kanımca sabah haberlerde dediler 16 ülkeden oy alamadık! Zaten birincilikde beklemiyordum ama 16 ülkeden de oy alamamayı beklemiyordum..Olmuş bitmiş.Yalnız İspanya neydi ya :D robocop =P Fransanın şarkısınıda anlaamdım mırıldanıyor mu şarkımı söylüyor =P

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 25 Mayıs 2008, 15:32:59 »
ya o ispanyanın şarkısında pembeli olan niye gec yapıp durdu hareketleri falan anladım düştü falan şarkıcının sağ omzuna dokundu falan ya onlar kareografidemiydi acaba yoksa gerçekmidi
she's back!!

Çevrimdışı Nefertari

• 1517
  • Bla bla böö
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2008, 15:35:13 »
Kareografideydi kanımca yani ben öyle düşünüyorum diğer kızlar normal pembeli ve mavili anormaldi :D

Çevrimdışı vampireLLa

• 1273
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 25 Mayıs 2008, 15:37:43 »
o mavili ayrı dertti zaten zıplayısı falan öldürdü beni
she's back!!

Çevrimdışı pleasant^^

• 1642
  • Rom: 12
  • bitch is back to the town.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Mayıs 2008, 16:52:52 »
Bosna'lı kıza bayıldım ya :D :P Öbürü de Peter Pan'a benziyordu :D
Rusya hersene ilk 3'e girmeli tabi adamlar alışık böyle şeylere :P
Finlandiya,Azerbaycan ve Türkiye'nin hakettiği puanı almadığını düşünüyorum.Yalnız turneye üzüldüm ya.Bizimkiler alsaydı keşke turneyi  :üü

so you ride yourselves over the fields and you make all your animal deals and your wise men don't know how it feels to be thick as a brick.

Çevrimdışı Huor Eärfalas

• 620
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Mayıs 2008, 21:49:11 »
sovyetler dağıldıktan sonra bir yığın ülke oldu tabi hepsinden puanları toparladılar !

Çevrimdışı Nirnaeth

• 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 26 Mayıs 2008, 15:38:01 »
sovyetler dağıldıktan sonra bir yığın ülke oldu tabi hepsinden puanları toparladılar !

Babam da aynen böyle söyledi, "zaten hepsi Rusya'dan dağıldı, tabi ona oy vericekler" şeklinde :D

Ama Ermenistan olayına çok pis gerildim ben ya  :-\

NOT: Finlandiya'ya en derin minnetimi sunarım. Herifler her yıl heavy metal yapıyorlar :D Yalnız bu yılki iyi değildi, özellikle de vokalini beğenmedim. Bir dahakine daha uzun sololar ve daha yetenekli vokaller dileğiyle..

Çevrimdışı Huor Eärfalas

• 620
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 26 Mayıs 2008, 16:11:48 »
Babam da aynen böyle söyledi, "zaten hepsi Rusya'dan dağıldı, tabi ona oy vericekler" şeklinde :D

Ama Ermenistan olayına çok pis gerildim ben ya  :-\

NOT: Finlandiya'ya en derin minnetimi sunarım. Herifler her yıl heavy metal yapıyorlar :D Yalnız bu yılki iyi değildi, özellikle de vokalini beğenmedim. Bir dahakine daha uzun sololar ve daha yetenekli vokaller dileğiyle..
Siyaset serbest olsa çok şey yazıcam ama neyse üff ;D ;D
rum kesimi yunanistan ve ermenistan birbirlerine attılar saolsun azerilerimde bize atmışlar  :D hamınızın ellerınden öpeyim ;D ;D
Bizde enayi gibi verdik ermenilere ama işte neyse :P >:D :hmm :hemk :rr

Çevrimdışı Hezarfen

• **
  • 389
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 26 Mayıs 2008, 16:18:02 »
Eurovision'a oylar bölünsün diye Azzerbeycanın alındığı bi gerçek, biz ermenistana oy vermişiz o bize vermemiş kimin umrunda!
Türkçe şarkıyla katılmak büyük saçmalık, MVÖ gibi bi grupla katılmak zaten başlı başına bi saçmalık (kızabilirsin ama görüşüm bu) .. Umarım önümüzde ki yıl doğru dürüst bir grup bizi temsil eder
rüya görmek nasıl bir anlıksa hayalde öyle bir anlıktır. rüyadan uyanmak nasıl bir şeyse hayal kurarken rahatsız edilmek öyle birşeydir.. Rüya nasıl gün içindeki düşünce yorgunluğunu zihinden atmanın yoluysa .. hayal de o düşüncelerin çöplüğe dönmesini engelleyen araçtır..  ~hezarfen