Vuhaa ! Sen süpersin ya ne diim Tebrikler =)
lann rüya =P yerim kuğğzum =P bu ne güzel bi şiirdir, nasıl hislerimi,düşüncelerimi yansıtan bi şiirdir böyle =P seviyorum lan senii! ehueh daha biz istanbul'un altını üstüne getircez seninle =P unuttum sanma =P
Tatal mesincır ortamında paylaşmıştı benle(=İstanbul, doğduğum, yaşadığım ve aşık olduğum şehir (Ve bir türlü kopmak istemediğim )
Ben yorumumu msn de yapmıştım sanırım... =) yapmadıysam dürtüver, hemen yapiyim =)
İstanbuL...Ne olursa olsun yaşayan ve yaşanası bir kent...Duygularını çok güzel ifade etmişsin
Ahah ne de çok seviyosunuz İstanbul'u gelin yer değiştirelim he nasıl fikir
Bence şöyle yapalım sen İstanbulun kıymetini öğrenmeye çalış ?
Aman ne kıymeti yeaa, bi yere gitmeye kalksan 2 saatten önce gidemiyosun, trafik gürültü patırtı, sapıkları, tacizcileri de cabası. Alışveriş yapmaya kalksan ohoo yani bilmiyorum dışardan bakınca güzellikler falan filan gözüküyo ama içinde olunca öyle gelmiyo bana. Doğduğumdan beri burda saylırım daha martılara simit atmadım hiç Evet kendim yemeyi tercih ettim Neyse tüm bunlar bi yana güzel olmuş şiirin ben de belki görmeye çalışırım sizin gördüğünüz İstanbul'u da kıymetini bilirim
Wooaw Rüya harikasın (:İstanbul ya tapılası şehir, şehrim, şehrimiz (=Bazen çok sıkıyor atmosferi, insanları ama İstanbul'un adı yeter ya. Deniz kenarında yürüyüp sessizce ufka bakmak.Hele martılar off be Rüya aşka geldim.Seviyorum yaşadığım şehri =)