Kahretsin!Bu benim fikrimdi.Türk Lost'u ben çekmeliydiim.

tartışmasına dönecek bence yakında olay.

Ya var ya isterlerse bok etsinler diziyi,umurumda olmaz.Ama ulan o dizide Benjamin olursa var ya yakarım o diziyi.Ölün lan ölün takım giyin,bi tabut bulun,içine yatın,cenazenize de kimse gelmesin.

John Locke'u da adı batasıca,oyuncularınızı da alın.

[takınız:Şimdi Locke'u sevmem ama tabut fikri benimdi diye ağlarsa bir fb göstermek zorunda kalırlar,o yüzden lütfen Locke'u da alın.

]..
"Beni" "ben" oynamalı.İstiyorum bunu ama yeterli prensipteki gözlere sahip değilim.

[tadınız:Benjamin'in gözlerine aşık olmak]..
Masal bunlar bence dinlemeyin.

Gidin Amras'ın hikayesini okuyun.

-------üstteki herşeyi unutun asıl bomba geliyor..--------
O adı geçen Betül benim.Evet,şaka maka gerçekten teklif geldi oynuyorum gönül isterdi Ben'i oynayayım.Ve bundan sonra bu konuda size bölümlerle ilgili spoylıları vereceğim.Hatta adminlerden "Lost oyuncusu" gibi bir rütbe,sınırsız karma,ve anasayfada sıpoylırları yazacağım bir köşe istiyorum.Online bir admin ilgilenirse sevineceğim,çünkü birkaç siteye birden haber yaptım,önce kapın kazançta kalın.

-------üstteki herşeyi unutun asıl bomba geliyor..--------
Evet,doğru bildiniz çok eğlendim ahaha.

Gidin siz Yaprak Dökümü'nü falan çekin ne uğraşıyosunuz,boş geyiklerle.Dizi Show Tv Kanal D,Atv gibi trend(!)lerde reyting tutturamazsa yayından kaldırılır,Tnt'de yayınlanır ve olaylar gelişir bence.

Bir de "Ashley" nerden buldun bu haberi ya.

Kesin Desqur ego tatmini yapıyodur,sonra yedin demeyin bana.