Yapım: 2008, ABD
Tür: Fantastik / Korku / Müzikal
Yönetmen: Darren Lynn Bousman
Senaryo: Darren Smith, Terrance Zdunich
Oyuncular: Alexa Vega, Anthony Head, Sarah Brightman, Paris Hilton, Nivek Ogre, Terrance Zdunich, Bill Moseley, Paul Sorvino
Yapımcı: Mark Burg, Oren Koules, Daniel J. Heffner
Görüntü Yönetmeni: Joseph White
Müzik: Darren Smith, Terrance Zdunich
Dağıtım: Fida Film
Süre: 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi: 14 Kasım 2008
2056 yılında salgın bir hastalık yüzünden tüm dünyadaki insanlar organlarındaki bozukluklar nedeniyle perişandır. Bu trajik ortamda bir kurtarıcı gibi ortaya çıkan GeneCo adlı bio-teknoloji şirketi, belli bir ücret karşılığında organ nakilleri yapar.
Ancak ödemelerini aksatanlardan organları geri almak isteyen şirketin adamı 'Repo Man' bu kişileri yakalamak için her an avcılık yapmaktadır. Ameliyat ve ağrı kesici ilaç bağımlılarının yaşadığı ve cinayetin yasalar tarafından onaylandığı bir dünyada, genç bir kız da kendi ender hastalığının tedavisi ve ailesinin gizemli geçmişi hakkında bilgi bulmaya çalışmaktadır.
GeneCo'nun avcılık yaptığı dünyada yapayalnız olan kızın aradığı yanıtlara ulaşabileceği tek yer, herkes tarafından çılgınca beklenen görkemli organizasyon 'The Genetic Opera'dır.
Filmin Resmi SitesiAlıntı.
+Geldiği gibi gideceğim film. Yönetmen sağlam, fragmanlar sağlam. İzlemem gerekiyo lan bunu dedirtti gibi. Umarım yeterince kan vardır. Ama bunun yanında Paris Hilton oynamasaydı çok mutlu olurdum sanırım. Ortalıkta bissürü yetenekli oyuncu varken Paris Hilton hoş bi seçim değil bence. Ayrıca afişin alakasızlığı ayrı bi olay, ona girmiyorum zaten

. Konuyla biraz daha alakalı olabileceğini hissediyorum. Öyle işte.