Alıntı yapılan: scottneo - 29 Nisan 2012, 02:25:27Mayıs ayının konusu ve öyküyü son gönderme tarihine zaman acaba bilgilendirme yaparmısınız? Teşekkürler.Tema "Kukla" gönderilebilecek son tarih ise Mayıs ayının ilk günleri. (Ayın 5'ine kadar)Aylık Öykü Seçkisinin anasayfasında da yazıyor BURADAN bakabilirsin.
Mayıs ayının konusu ve öyküyü son gönderme tarihine zaman acaba bilgilendirme yaparmısınız? Teşekkürler.
Hafta sonu yayınlanacakmış
Merhaba arkadaşlar ''Lamba Cini'' teması için öykü gönderimi en son hangi gün acaba?
Fantastik literatür dahiline giren (bilim-kurgu, korku gibi diğer yakın türler dahil) ve verilen temayı içinde barındıran hikayelerinizi kayiprihtim@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.Hikâyelerinizi; Yazı tipi: Times New Roman Yazı tipi boyutu: 12pt
AlıntıFantastik literatür dahiline giren (bilim-kurgu, korku gibi diğer yakın türler dahil) ve verilen temayı içinde barındıran hikayelerinizi kayiprihtim@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.Hikâyelerinizi; Yazı tipi: Times New Roman Yazı tipi boyutu: 12ptUzunlukla ilgili bir kısıtımız yok. En yaygın şartlarımız bunlardır. Bu ayki temamız "Tren" olmakla birlikte öykünüzü göndermek için vaktiniz bulunmaktadır. Kaleminize kuvvet .
Bu arada bir sonraki öykü seçkisinin konusunu 'Vahşet', 'Ölüm', 'Keder', 'Istırap' falan yapın, bakın ne yazılar çıkartırım ben. 'Karanlık' temasından sonra hiç seçkiye hikaye gönderemedim. Bir türlü konu şey etmedi : D.İnsanların içindeki dehşet, vahşet, karanlık ve öcü duygularını yansıtmaları için bir fırsat verin yahu. ^^