kahlan amnell'in +1'i olarak dahil olduğum, ilk olmasına rağmen beklentimin üstünde geçen bir ödül töreni. Hem kendisinin +1'iydim hem de aynı yolun yolcusuyduk.

Yardım ederiz diye erken çağırıldığımızdan koyulduk 2'de yola. İstiklal'de adını hatırlayamadığım pasajda başka bir iş hallederken
Doğu Yücel'in aramasıyla o pasajda buluştuk
Yiğit Değer Bengi, Doğu Yücel ile. Tesadüfleri severim. Oradan da
Erbuğ Kaya, Buket Akgün ve diğer Gio emektarları ile buluşup geçtik
İtalyan Kültür Merkezi'ne. Ve bir tesadüf daha yaşayarak
Hamit Çağlar Özdağ, Levent Şenyürek ile aynı anda girdik mekana.
Şimdi böyle yazdım da her şeyi anlatacakmışım gibi oldu, yok o kadar macera yazamayacağım yahu. Bu yorgunluğun üzerine parmaklar da çalışmıyor.

Öhhömm... Kısa kısa devam edeyim...
Erken gidince provaları da izleme şansım oldu. Koşuşturmaca içinde 2 saati geçirdik. Daha doğrusu geçirdiler. Bana pek bir şey bırakmadılar. Bu yüzden çok ayakta durmasam bile düz taban olmam sağolsun, durmuş kadar oldum.
Törenin başlamasına ramak kala Hakan abi -evet,
magicalbroze'dan bahsediyorum- aramıza katıldı. Beraber töreni izledikten sonra birçok kişiyle sohbet edip, fotoğraf çekilip ayrıldık oradan.
Fotoğraf makinası benden, fotoğrafları size ulaştırmak Hakan abiden.

Kadıköy'e kadar Hakan abi ve Yosun ablayla birlikte geldikten sonra Hakan abi ile yollarımızı ayırdık.
Mis kokulu hırka gitti Hakan abi.

Uzuuun lafın kısası:
Çok güzel geçti günün tamamı ve elbette tören.
Hakan abi ile ilk defa görüşmüş oldum, süper oldu. "Sıcakkanlı kurucu" dedikleri o olsa gerek.
İmzalarımı kaptım
Kayra Keri Küpçü ve
Hamit Çağlar Özdağ'dan.
Yosun abla sağolsun,
mit'in de imzasını eksik etmediği "Yemin Ve Öç" edindim.
Seneye bakalım ne gibi sürprizler bekliyor bizi. Bundan daha iyi nasıl geçer? Merak konusu olarak kalacak. Tüm emeği geçenlere, Yosun abla ve Hakan abiye her şey için çok teşekkürler.