Eğlendiğimiz konusunda tamamen katılıyorum Fırtınakıran'a. Eğlenceli bir o kadar da fantastik bir gün geçirdik. (Nefertari ve Sophié'ye pis bir bakış fırlatıyorum. =>
) Buradan Paladin diye geçinen Fırtınakıran kardeşimizie sesleniyorum: Niye atlamadın o kaldırımdan söyle bakayım niyeee??
Ayrıca ayda yılda bir gitmişiz Akmar'a, ben ve DarLy kendimizi kaybetmişiz, ama o da ne; arkadan bir ses:
"Açııııız! Biz yemek yemedik bunca saaaaat"
Tabii biz kitapların büyüsüne kapılmışken bu cümleyi bir kaç kez tekrar etmek zorunda kaldılar ki, Neil Gaiman'dan Mezarlık kitabını bulamadım, ona yanıyorum.
İşte efendim anlatılacak ne varsa zaten Fırtınakıran döktürmüş maşallah gözünden de bir şey kaçmıyor. Gelmeyenler çok şey kaçırdı söyleyeyim. Moda'yı da ilk defa gördüm, güzelmiş valla. Bu arada orada 1-1,5 yaşlarında bir kız çocuğu (tatlı mı tatlı) geldi Fırtınakıran'ın kucağına. Çocuğun yanakları cimcimlenmekten kızardı vallahi. Dedim bırakın çocuğu yahu, bırakmadan da öndeki cebine, küçük bir kağıtta kayiprihtim.org yazın; on yıl sonra eğer hala o kağıt orda kalırsa görür merak eder girer falan diye, dinlemediler. Siz bilirsinin diyip, suratımı denize doğru çevirerek 2 dakikalık bir kınama girişiminde bulundum sonra canım sıkılınca tekrar konuşmaya katılmak zorunda kaldım.
Estarriol'da maşallah yahu, ne cevher varmış adam da. Neyse ki ben, Fırtınakıran ve son olarak da Hurin'in tehditleri ile foruma düzenli olarak takılacağının garantisini aldık. (DarLy'de yandan pis pis bakışlar atarak bize destek oldu.
)
DarLy pek konuşmamasına rağmen varlığı ile zaten yetti diyebilirim. Hoş tren ile beraber gidip geldiğimizden bence gayette konuştu yani, açıkçası.
Neyse neyse diyecek pek bir şey yok; güzeldi, süperdi, hoştu, eğlenceliydi. Rıhtım yakınlarında ayrılmamız da ayrı bir güzellik oldu.
Saygılar efendim.