Google Arama' nın oyun üzerindeki bu bozucu fonksiyonunu yitirmesi için animelerin daha az popüler sahnelerinden/karakterlerinden fotoğraf(screenshot)lar alınması işe yarayabilir. Böylece aratılacak olan resmin henüz internete düşmemiş olduğunu ummak mümkün olur sanıyorum. Yani Fizban' ın da dediği gibi resimleri internetten almaya son.
Ben birkaç deneme yaptım, özellikle karakterlerin yüzlerinin çok ayrıntılı biçimde yer almadığı ama animenin geçtiği atmosfere ait ipuçları verecek (ve bilhassa arka planın karanlık olduğu) sahneler kullanmak, oyunun geleceği açısından faydalı olabilir diye düşünüyorum. En azından benim deneylerimde bu yöntem olumlu sonuçlar verdi açıkçası.
Tek sorun, bu yöntemin uygulanabilmesi için resim yüklenebilecek kişisel bir hesaba ihtiyaç duyuluyor olması.
Aktarmak istediğim bir başka husus da, oyun için gönderilen bütün resimlere ait linklere, web sayfasının kaynak kodunu inceleyerek ulaşabiliyor oluşumuz.
(Chrome için --> view-source:http://www.kayiprihtim.org/forum/index.php?...) bu sorun ise erişimin sınırlı/şifreli olmadığı bir hesap kullanılmadıkça çözülebilecekmiş gibi durmuyor. Ama sanırım (ve dahi umarım
) böyle bir tekniği kullanmaya çoğu kişi tenezzül etmeyecektir.