Sağol zaten sen olunca da aynısı olacaktı fark etmez.Sen bu hikayeyi sevmiyor muydun önceden?İmza beni gerçekten yapana kadar usandırdı bir hayli zorladı ve yordu.Ama beni biraz korkuttu beğenmezler diye çünkü klişe önceki hikayem için olanla aynı fakat daha bir emek harcadım kimsenin gözünden kaçmamıştır zaten bu.:DBu arada 7. bölümde yok musun?
Afedersin.Ben altıyı yedi diye görmüşüm.(gözlüklermi taksam iyi olacak )Ayrıca ben bu hikayeyi sevmesem zaten başlamazdım.Sadece sevgi artışı yaşadım.
Afetmem kardeşim.Affederim ben.:DNasıl olduda 6'yı 7 diye görüyorsun anlamıyorum hiç alakaları yok.:Dberre sevmediğine göre sen hiç sevmezsin diye düşünmüştüm oysaki hayallerim boşa gitti.
berre sevmediğine göre sen hiç sevmezsin diye düşünmüştüm oysaki hayallerim boşa gitti.
Ne alakası var canım ben sevmiyor değilim sadece konu itibariyle benim yapıma uymuyor bu kadar. Sözlerimi çarpıtma
Tamam sırf senin için böyle bir hikayeye bile gelecek değil ertesi bölüm aşk monte edicem.
Ahh kusad ve berre siz ne zaman bir birinizi çözeceksiniz?
Bence biz birbirimizi öldürmemizden hemen sonra.
Mantıklı ; ama burası sohbet yeri gibi oldu biraz yorumlara yer ayıralım.
Kırmızılı olanla çok uğraşmışsın belli ama kılıçlı olmadığı için eledim. İkinci koyduğun güzel ışığın dozunu azaltmışsın bu iyi olmuş.