Öncelikle merhaba. Ben hikayenizin tüm bölümlerini okudum.Konusunu gerçekten beğendim.Fakat beni üzen bazı durumlar oldu.Hikayeyi anlatamıyormuşsunuz havasına kapıldım.Yani mesela bu laflardan kastım özen göstermemeniz sanırım.Çünkü hadi bir kişi yazsa neyse diyeceğim gözden kaçar fakat 2 kişisiniz ve her bölümde (kağıda mı yazıyorsunuz bilmiyorum bilgisayarsa bile hiç olmaması lazım bilgisayarda) imla hataları gözüme çarpıyor ve anlamayı güçleştiriyor.Neden konu ile ilgili yorum olmuyorda herkez imladır şudur budur demişsin.İşte nedenini açıklayayım sana bir örnekle.
Bu cümle mi anlama açısından güzel ve kolay anlaşılır yoksa bu mu:
1.Cümle:Bugün çok yoruldum, hemen uyuyacağım.
2.Cümle:Bugün çok yorudum hemen uyucam.
İki cümle arasındaki farkı hemen anlamışsındır.Çoğu yerde işte böyle cümleler çıkıyor karşımızda.Aslında çıkmayan yer sayısı daha fazla fakat neden eksik kelimelerle oluşmuş bir cümle okuyalım ki?
Çok doğru ve hoş bir yorum olmuş fakat noktalama işaretlerine özen gösterdiğim kadar imla kurallarına özen gösteremiyorum.Bilmiyorum ama noktalama konusunda iyi yazdığımızı düşünüyorum.Yanlış mıyım?Fakat imla özen ,nedense, gösteremiyorum.İyi bir editör lazım.diana bu işi elinden geldiğince yapıyor fakat biraz acele edildiği için gözden kaçan bazı yerler oluyor.
Eserine özen gösteren biri onu 1 kere okumaz. 2-3 belki 4 kere okur.Şahsen bende hikaye yazıyorum.Ama belirli bir yerde paylaştığım zaman kendimi okuyucuların yerine koyarak paylaşıyorum.Ben nasıl olsa anlattığım hikayenin hakimiyim fakat onlar yeni adım atıyorlar ve imla hataları yüzünden okuyamayacaklarsa ben hatayı yorum yapanlarda değil kendimde ararım.
Biz yorum yapanları suçlamadık hiç bir zaman bunun nerden çıktığını anlamadım ama eğer öyle bir şey olmuşsa herkesten affoluna.Aslında ben 1 kere diana'da 1 kere okuyunca 2 oluyor fakat ikimizde çok dikkatli olamıyoruz.
Birinci bölümden bu yana hatalarda bariz belli olacak bir azalma gördüm açıkcası.Özellikle ilk bölümlerde öznenin her cümlenin başında kullanıldığını gördüm gereksiz yere.Ona da örnek vereyim:
Kullanma Tarzınız:
Ali yarın sinemaya gidecekmiş.Ali oradan sonra da sahilde gezecekmiş.
Tavsiyem:
Ali yarın sinemaya gidecekmiş.Oradan sonra da sahilde gezecekmiş.
Yani bir cümlede özneyi kullandıktan sonra zaten okuyanın aklına diğer cümleye gizli özne koyduğunuzda o öznenin o olduğu gelir.Biraz karışık bir cümle oldu sanırım.Açayım biraz anlamını; şimdi ilk cümleye Ali'yi koyduk.İkinci cümleye de Ali'yi koymak zorunda değiliz.Zaten yapılan işleri Ali'nin yapacağını birinci cümlede anlamışızdır.Tamam bu sefer oldu sanırım 
Evet ben bunu hikayemi geçen hafta baştan sona okuduğumda tekrar farkettim.Ama yine de sağolun.
Birde son olarak bir tavsiyem var:
1.Sezon-2.Sezon olarak yapmışsınız anladığım kadarıyla ki bu durumu beğendim.Fakat benim bildiğim mesela 1. sezonda siz 8 bölüm yazmışsınız.
2.Sezona gelince de 9.Bölüm olarak adlandırmışsınız.Benim bildiğim sezonlar da şu olay görülür.Örneğin bir dizinin 1.Sezonunda 22 bölüm vardır.2. sezona geçince 23.Bölüm olarak vermezler.2.Sezonun 1.Bölümü olarak verirler.Fakat siz bu şekilde yapmamışsınız.Bence 2.Sezon 1. Bölüm olarak yapsanız daha güzel olur.
Ama dizilerde de bizimkindeki gibi olur yani ilk sezon 20 bölümden sonra bittikten sonra 1'e geri dönmezler.Fakat 2. sezonda yazmazlar o ayrı.

Not: Hepsi kesinlikle tavsiyeydi.En başta da söylediğim gibi gerçekten konusunu çok beğendim
Hiç sıkılmadan okudum.Fakat dediğim gibi belirttiğim yerlerde sıkıntı yaşadım.Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum ikinizede...
Tavsiye,eleştiri ve görüşleriniz için teşekkürler.
@diana,
Suçu üstüne alıp beni korumana gerek yok.