Bende bir sorun var sanırım, zerre kadar beğenmedim. Yine estarriol ile gittik filme ve oldukça sıkıldık. Filmle dalga geçtik hatta bir yerden sonra. Güldüğümüz kısımlara örnek:
Yer yarılıyor ama araba içine düşmüyor, her çatlaktan atlıyorlar. Sonra adam uçak kullanmayı az biliyorum diyor ama ohoooo koskoca uçağı bile takır takır uçıurdu helal! O uçaklar için millet yıllarca eğitim görürüken hem de

. Ayrıca nerdeyse kusursuz sürdü aracı. Başta göstermelik bikaç hata yapması dışında tabii

Çok tipik bir Amerikan filmiydi. Her zamanki gibi eşinden ayrılmış bir baba ve her nasılsa onca hatasına rağmen hala ona aşık, ama başkasıyla beraber bir eski eş(!).
Film bizim için tam bir fiyaskoydu. Konunun ağırlığını kaldıramamıştı açıkçası. Yaptıkları reklamların karşılığını bizim için veremediler. Beğenenleri de var, mesela bu konuda herkes beğenmiş

. Ama bence çok tipik bir filmdi ve yapılmasa da olurdu. Kıyametten çok karakterler üzerine yoğunlaşılmış ve yine arka fonda Amerika propagandası var

. Bütün dünya aynı felaketi yaşıyor ama onları neredeyse hiç göstermiyorlar. 2012'de felaket geliyor diyeceklerine, 2012'de şu şu ve şu adamların başına neler geliyor deselerdi daha mantıklı olurdu.
Bizim için zaman kaybıydı, bunu üzülerek söylüyorum. Keşke sizler gibi ben de etkilenseydim ama dediğim gibi konunun ağırlığını kaldıramayan bir film oldu.
Filmde tek bir mantıklı ve bu felaket gerçek olsa bu kesin olur dediğimiz bir şey vardı, o da şu:
Zenginler aylar öncesinden bunun haberini almış ve bu konuda piyasa oluşturmuş kişiler zenginlere özel kaçı araçları için bilet satmıştı. İşte bu en mantıklı yeriydi filmin. Yine zenginler kaçıyor, dünyanın sonunda bile kurtuluş imkanı zenginlerin yüzüne gülüyor. Niye? Para konuşur... Bunu bile piyasaya dökecek adamlar mevcut dünyada.