Antiseptik ben bu kitaba ilk başladığımda sen 2 yaşındaymışsın. Yani okuyalı epey bir süre geçti. Ancak senin gibi elime kitabı alıp uygun bir masaya geçip oturarak okudum. Yaptıkları icatlar, oyuncaklar, espiri yetenekleri, zekaları ile ön plana çıkan ikizleri severim.
Eğer biraz daha okursan o ufak büyüler için bile Bakanlığın ne kadar ciddi siparişler yaptığını anlarsın. Yani başka bunu yapabilen basitte olsa güçlüde olsa yoktur. Hermione bile yaptıklarını görünce şaşırmış ve saygı duymuştur çalışmalarına Bu yüzden ölümleri hoşuma gitmiyor. Ayrıca Rowling kitap daha fazla satsın diye bazı şeyler yaptı kitaplarda. Dumbledore eşcinseldir dedi kitapla ne alaka hala çözemedim. Ardından sırf ortada bir savaş olduğu için karakterleri gereksiz öldürdü ve bunları bir kaç cümle ile geçti (Tonks, Lupin, Fred Weasley vs). Quidditch şampiyonasında herkesle iddia oynayan Spor Bakanı bir daha hikayeye hiç dahil edilmedi.
Wale senin alışkanlıkların hiç önemli değil bu forumda, önemli olan türkçe dil kurallarına uygun paylaşımlarda bulunmaktır. Hani hep "Vatan Millet Sakarya" türküleriyle ortalığı inletiriz ya, bunun olabilmesi için anadilimize sahip çıkıp türkçe kelimeler kullanmaya özen göstermeliyiz. Senin hava katmak için kullandığın "Freestyle" kelimesi bu forumda hiç güzel durmamakta. Eğer ingilizceye bu kadar meraklıysan sana ingilizce makaleler yollayayım istediğin konuda paragraftan oluşan cümleleri birlikte çözümleriz.
Bir yazarı yada romanı sadece sevdiğin için mi okursun? Yada buna göre bir kural mı vardır? Evet sevdiğim kısımlarıda vardır, sevmediğim kısımlarıda vardır. Ancak her şahsın sahip olduğu gibi benimde eleştirme hakkım bulunmaktadır. Bende bu hakkımı kullandım ve bir eleştiri yaptım. Kitabı sen mi yazdın ki sevmediysen neden okudun diyebiliyorsun? Bunu Rowling'in kendisinin bile diyebileceğini düşünmüyorum.