ama üzülme sen çektin ama senden sonraki nesiller çeklemeycek, şimdi internet ve telefon var. Bir telefon ediyorsun hopp, kapında bakkal, eczane, yemekçi yani herşey kapıya geliyor.
bir dakika kalkıyorum diyen ama bir saat oturan bir abla.
siz bir de üç kardeşi düşünün patronluk taslayan bir abi,bir dakika kalkıyorum diyen ama bir saat oturan bir abla.korkunç. tebrikler çok güzel olmuş bu arada
sanırım tipik ablalar böyle oluyor dakikaya kalkıcam deyip de 2 saat sonra kalktığı çok olmuştur ablamın =)ve de çok güzel bir yazı olmuş sanırım aynı şeyleri çekiyoruz =) iki tane ablam var . Bir tane bilgisayarımız vardı bir zamanlar ... :/ çok sinir bozucuydu, düşünüyorum da Tek farkla arayı açıyorum sanırım ben ; bakkala gönderilen bendim bir zamanlar, günün sabah akşam her saatinde bilgisayarın başından kaldırılıp gönderilirdim, fakat şimdi çok rahatım =) bakkala gönderilen ortanca ablam artık, ve evde iki tane bilgisayar var Neyse dediğim gibi yazı çok güzel olmuş =) =) Not: Benzetmeler harika! Hep böyle devam et
Seninki 1 saat benim ablam oturdu mu ben uyuyana kadar kalkmıyor "Ne yapacaksın sanki oyun oynıycan di mi?" diyo hep. Kendisi de hep Facebook'ta.
"Yine Kayıp Foruma gireceksin dimi?" diyor. Ben de hep "O Kayıp Rıhtım!" diye düzeltmeye çalışıyorum.
Alıntı yapılan: Vinrael - 27 Mayıs 2010, 13:04:20 Ne şanslıyım ki ben abiyim xD bilgisayarın başına geçince dövüyorum kardeşimi genelde
Ne şanslıyım ki ben abiyim xD bilgisayarın başına geçince dövüyorum kardeşimi genelde