Neden Ben?
Düşüncelerimle boğuşuyordum.Hiç birşeyi anlamıyordum.
Neden?Neden beni seçmişlerdi.Bir başkası olamazmıydı?Ne güzel normal bir hayatım vardı.Bilgisayarın başındaydım,kimseye bir zararım yoktu.Kimseye..Kendimi kaptırmış,ellerim beynimin kontrolünden çıkmış yazıyordum.Neden yarıda kesmişlerdi?Odam kapkaranlıktı,sadece bilgisayarımın ışığı düşüncelerimi aydınlatıyordu.Bana tek düşman olmayan oydu.Onda hayat buluyordum.Diğerlerinden değil..Ama birgün,benim sözüm geçecekti onlara.Ben onlara yaptıracaktım bunları.Bir insana bu kadarı fazlaydı.Bu kadar eziyet fazlaydı.Ben de bir insandım,ben özgür bir insandım.Ya da onlar bana bunu yaptırana kadar özgürdüm.Artık onların pençesindeydim.Onlar kral,ben köle.Onlar müdür,ben hademe.Onlar mühendis,ben amele.Patlamak üzereydim.Hani kendini ağlamamak için tutarsında ağlamayınca boğazında bir acı olur ya,işte benimde boğazım öyle acıyordu.Kendime hakim olamıyordum.Ben artık beni yönetmiyordu.Ben artık ben değildim.Ben başka biriydim.Onlar yüzünden..Bilgisayarımla beni ayırıyorlar.Hayatım onların,onlar kullanıyor.Benim sahip olduğum tek şey bilgisayar.Ama en yakın zamanda onu da alırlar elimden.Yaparlar,onlar kendi keyifleri için herşeyi yaparlar.Ama en küçük benim ya,ondan böyle herşey.Lanet olası yaşım..Onlardan biraz daha büyük olsaydım benim sözüm geçerdi.Benim için artık yaşamın bi anlamı yoktu.Ölümü yaşamdan üstün görüyordum.Burası bana cehennemdi.Fakat ben ne kadar yalvarırsam yalvariyim onlar,yani babam,annem ve ablam beni zorla bilgisayardan kaldırarak
bakkala gönderdiler.Neden hep bendim bakkala inen.Neden ayaklarıma bu işkenceyi çektirtiyorlardı.Ama işin daha da kötüsü bakkaldan öfkeyle ve sinirle geldikten sonra bir de ablam bilgisayarımı kapıyordu.Artık elimde hiç birşey kalmıyordu.Bir avuç kölelikten başka hiç birşey..Neden?Neden ben?...
Umarım beğenmişsinizdir.Umarım siz de bana yapılan böyle bir işkenceye maruz kalmıyorsunuzdur.
:salla