Kayıt Ol

Marduk geliyor!

Çevrimdışı boromir

• **
  • 374
  • Rom: -4
    • Profili Görüntüle
Marduk geliyor!
« : 21 Mayıs 2010, 22:35:24 »
bundan daha önceki yazılarımı okumuş olanlar bilirler marduk gezegenini.
bkz:
http://www.kayiprihtim.org/forum/kesin-oku-304lginc-haberler-t7396.0.html

öylesine internette dolaşıyordum ve şu yöntemi öğrendim. inanıp inanmamak size kalmış...

önce bir cam parçasını mum ışığında karartın. daha sonra cep telefonunuzu elinize alın. camla birlikte güneşe bakın ve aynı zamanda telefonunuzla çekim yapmaya başlayın. zoom layın zoom layın ve karşınızda güneşle kanka olmuş yeni bir gezegen:Marduk! 2012 lerde çarpması bekleniyor hakkınızı helal edin.

al işte Marduk yaa :fringa

Çevrimdışı Elendil

• **
  • 325
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
Ynt: Marduk geliyor!
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2010, 22:42:19 »
Odin bizi korusun.

Çevrimdışı mit

• *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2010, 10:58:05 »
Olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş. Ben Marduk falan bilmem arkadaş. Allah ne derse o olur... Kıyametin ne zaman geleceğini, hangi yolla kopacağını ondan başka da kimse bilemez. Nokta...
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı boromir

• **
  • 374
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2010, 11:01:16 »
katılıyorum ben de. Allah'ın işine karışıp duruyorlar zaten.

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2010, 11:25:24 »
Birden şok oldum o.O! Neden mi? Marduk diye bir grup vardı gazetelere çıkmıştı, Türklerle ilgili kötü amaçlı şarkı sözleri olduğunu yazmıştı gazete. Eyvah dedim, haber doğruysa, utanmada ülkemize mi geliyorlar :D. Meğer gezegen Marduk'muş.

2012'ye neden bu kada taktı bu millet? Hayır yani dünyanın kafasını başka şeylerle meşgul edip asıl dikkat edilecek şeylerden ilgiyi uzaklaştırmanın bir yolu olarak düşünüyorum artık. Gezegen gelip çarpar mı bilmem. Ölürsek de ölürüz yahu.

Çevrimdışı Ropinie Hystria

• **
  • 171
  • Rom: 10
  • Aut viam inveniam aut faciam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2010, 11:36:31 »
2012'ye şu yüzden taktı vatandaş, dünya mutasyona giriyor.^^ Gezegenin falan çarpacağı yok, sadece bir nesil değişikliği söz konusu. Hani ilk insanlar daha maymunsu, fiziksel yapıları biraz daha farklıydı, zaman ve çağlar geçtikçe bugünki haline ulaştı, aynı şekilde değişim devam ediyor. 2012'den beklenti de bu yönde, insanın evrimleşmesi. Kötü yönde bir evrim yahut mutasyon olursa, -ki bu evrim ya da mutasyon illa fiziksel olacak diye bir şey de yok, tamamen kişilik bazlı da olabilir-, kıyametten farksız olur görüşünde baaaaaaazı insanlar.

Tabi bunların tamamı rivayetten ibaret, rahat uyuyabilirsiniz.

Çevrimdışı Elendil

• **
  • 325
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2010, 11:41:39 »
Ben bir yerde 2012'de doğal afetler ile ilgili birşeyler okumuştum. Amerika suyla bir oluyordu falan korkuların çoğunun o haberler sayesinde çıktığını düşünüyorum ben.

Çevrimdışı magicalbronze

• *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2010, 12:00:02 »
Fringe'ın sonu gelmeden kopmasında, sonra ne olursa olsun.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Elendil

• **
  • 325
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2010, 12:14:25 »
Del Toro Hobbit filmi için 31 Aralık 2012'de yayınlayacağız yani dünyanın sonu gelmeden bir gün önce, gibi birşeyler demiş. ;D

Çevrimdışı brisingr

• 655
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Mayıs 2010, 14:21:36 »
Gerçekte orda öyle bir gezegen varmıymış ya NASA ne diyor? ;) Peki kamerayı güneşe tutuğun için kafası bulandığından falan olmasın ;) Ben deneyemedim sen denediysen kamerayla çektiğin değil de camla kendin bakınca öyle bir şey oldu mu?  Bu konuda bir şey bilmeden söylüyorum ama ay  olabilir mi o güneşin üstüne gölgesi düşüyor sonuçta. ;)

Çevrimdışı boromir

• **
  • 374
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2010, 17:24:39 »
ben bu gün 1 gibi baktım ama güneşten başka bir şey yoktu. ama gün batımında çekilmiş bütün videolar. ktunnelden youtube'ye gir marduk gezegeni ya da nibiru gezegeni yaz videolar gelir.italya'da ve İstanbul' da falan görülmüş. bilmem doğru mu ama bizim buralarda Ankara'da hava kapalı ve gün eşin batışı görülmüyor bakamadım yani. eğer iki güneş gözlüğüyle barden bakarsanızda faydası olur. ben denedim göremedim. gören videoya alsın ve birbirimizle paylaşalım.

Çevrimdışı brisingr

• 655
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2010, 18:07:44 »
Bana o görünen aymış gibi geliyor niyeyse. Böyle bir şey olsa açıklama yaparlardı herhalde. Zaten 2012'de de bir şey olacağını düşünmüyorum. Bir aralar da 2006'da kıyamet kopçak diye haberlerde bir şeyler söylediler ama bir şey olmadı.

Çevrimdışı Black Helen

• 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2010, 18:14:15 »
Valla bir ara İstanbul'a feci yağmur yağdı.Onun dışında bir aksiyon yaşamadık
Spoiler: Göster

Çevrimdışı Marius

• 1109
  • Rom: 31
  • poor misguided fool
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2010, 18:27:29 »
Kedidir kedi...

Birgün öleceğiz değil mi yani bu kesin ve net birşey bu ha 2012 de olmuş ha 2102 de... ne fark eder arkadaş? Ölümü bekleyerek bir korkuyla yaşamanın anlamı nedir?
After I count down, three rounds, in hell I'll be in good company.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

• 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2010, 19:57:02 »
Güneş sisteminde fazladan bir tane gezegen varmışta bizden mi saklanıyormuş yani? He oldu.
Amerika suyla bir oluyordu falan
(Selle yerle bir olmak = Suyla bir olmak) Hayran kaldım bu cümleye.  ;D

Yahu ne zaman öleceğimiz belli olsa rahat rahat yaşayabilir miydik? Neden bunu tahmin etmeye çalışırlar anlayamıyorum, öleceğin günü öğrenebilecek olsan; lanet edeceğin gün öleceğin gün değil bunu öğrendiğin gün olurdu herhalde. 2012 de ölecekmişiz, ben ölmüyorum arkadaş.
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.