Kayıt Ol

Marduk geliyor!

Çevrimdışı Elijah

• 627
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Marduk geliyor!
« Yanıtla #15 : 22 Mayıs 2010, 20:07:53 »
Bence de.

Eğer ne zaman öleceğimizi bilseydik hayatı güzel yapan bütün değerler bizden önce ölürdü.
Planemo Syndrome

Çevrimdışı boromir

• **
  • 374
  • Rom: -4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 22 Mayıs 2010, 21:56:29 »
Güneş sisteminde fazladan bir tane gezegen varmışta bizden mi saklanıyormuş yani? He oldu.(Selle yerle bir olmak = Suyla bir olmak) Hayran kaldım bu cümleye.  ;D

Yahu ne zaman öleceğimiz belli olsa rahat rahat yaşayabilir miydik? Neden bunu tahmin etmeye çalışırlar anlayamıyorum, öleceğin günü öğrenebilecek olsan; lanet edeceğin gün öleceğin gün değil bunu öğrendiğin gün olurdu herhalde. 2012 de ölecekmişiz, ben ölmüyorum arkadaş.

koptum yaa beğendim.

« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2010, 22:30:03 »
aranizda bunu oturup deneyen var mi? telefonla vdeo cekip bakan, eger varsa bu cekimini buraya upload edebilir mi? ama kendi cekimi olsun mumkunse...

ayni sekilde yukaridaki mesajlardan birisinde birisi yazmis olecegin gunu bilsen bu kadar rahat takilir miydin? 2012 de olacek olacagimi bilsem ne giderim lan askere bu zaman kadar gitmemisim 2 yil daha sikarim kendimi.
ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'lyeh wagh'nagl fhtagn

Çevrimdışı boromir

• **
  • 374
  • Rom: -4
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2010, 22:47:56 »
ben denedim ama göremedim 1 gibi baktım güneş batarken bakmak gerekmiş güneşin yanında küçük bir gezegen görünüyormuş ben baktım yoktu saat 1 de ama güneş batarken bakın siz burda yağmur var çok action olmasada

Çevrimdışı Elendil

• **
  • 325
  • Rom: 8
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 23 Mayıs 2010, 08:51:06 »
oldu.(Selle yerle bir olmak = Suyla bir olmak) Hayran kaldım bu cümleye.  ;D

Hızlı hızlı yazayım derken idiotça bir cümle kurdum işte, anla. ;D

Çevrimdışı Jean Valjean

• **
  • 281
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Mayıs 2010, 11:15:52 »
Neden 2012? Belirli bir anlam mı var içinde, yoksa 1000 yılından önceki gibi olan kıyamet korkuları mı?
Zaman, göreceli bir kavramdır. İsa'nın doğum yılına ikinci yıl deselerdi, şu anda 2011 yılında olurduk. Ayrıca şu anda miladi takvimde 2010 yılında olmamıza rağmen, hicri takvimde veya herhangi başka bir takvimde farklı bir senedeyiz. Yani yıla göre kıyametin kopup kopmayacağını söyleyemeyiz. Bu yüzden bu tür söylentilere saçma deyip geçiyorum.

Bir kitaptan da alıntı yapayım;
 968 Kıyameti
1000 yılı yaklaştıkça Hıristiyan alemi dünyanın sonunun geldiği korkusuyla asabileşti. 968'de Yüce Roma İmparator'u I. Otto birliklerini Calabria'daki  Sarakenlerin üzerine gönderdiğinde bir güneş tutulması oldu ve askerler korku içinde kendilerini balıklama fıçıların içine ve at arabalarının altına attılar. Bunun öteki taraftan bir işaret olduğuna eminlerdi.
He Who Dwells Beneath The Waves

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 23 Mayıs 2010, 11:21:08 »
Maya takvimi 2012 yılına kadar yazılmış. Maya inancına göre 2012'de kıyamet kopacakmış. 2012 anlamı oradan geliyor.

Senin de verdiğin örnekteki gibi her daim bir şeyler çıkartıyorlar. 2012'yi atlatırız, 3012 derler bu defa. Bir arada 06.06.06 tarihi için şeytanın  sayısı olduğu söylenen 666(sonradan aslında 606 da dendi) oluştuğu için o gün kıyamet kopacağı (ya da bu tarz bir şeyler)söylenmişti. Hiçbir şey olmadı.

Kendi kıyametimizi kendimiz koparacağız bu gidişle. Küresel ısınma falan derken sersefil bir halde kalacağız. Biraz da bunları düşünsün şu insanlar.

Çevrimdışı Amras Ringeril

• 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 23 Mayıs 2010, 11:24:47 »
Aslında işin en komik tarafı Fırtınakıran'ın dediği gibi insanların kendi kendilerinin kıyametini koparması.

2000 yılına girildiğinde hiçbir bilgisayarın çalışmayacağı ve işlerin tamamen aksayacağı gibi kehanetler çıkmıştı. Sırf bilgisayarlar bozulmasın diye buna inananlar o gün bilgisayarlarını kapattılar. Bütün işler aksadı :D

Aman kehanetler yanlış çıkmasın.
try again fail again fail better

Çevrimdışı Berker

• **
  • 55
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2010, 14:45:36 »
2000 yılı kehaneti kişi tarafından yapılmıştı 2012 Mayalar tarafından yapıldı ayrıca 2012 insanlığın sonunun geleceği deil tam tersi altın çağına giriceğine yönelik.. Atlantis'te olduğu gibi yani.. Agartha ve Shamballa savaşlarının geri dönebiliceği altın çağın yan etkisi diolar

Çevrimdışı Dúrgonath

• 680
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2010, 00:10:40 »
Bana asıl cismin (güneşin) cam üzerine düşen yansıması gibi geldi. Gözlük takanlar bilirler, güneşe bakınca bir adet de gözlük camında daire olur. Aynı boyutlarda olmasından bu sonuca vardım. Ama Marduk var ve geliyor, o da ayrı bir konu.