umarım geçici bişeydirde en kısa sürede iyileşir mcgonagol,eski dumbldore şimdide dan
Hiyy :hönk Rupert a gelmese bari sıra :hönk Emma ya gelebilir ... Dün mü 2 gün önce mi ne flash haber de izlemiştim(nasıl oldu da açtıysam o salak saçamsı gerizehalı kanalı ). Harbi çok abartıyolar yah... Ben biile bazı sabahları kalkmak istediğimde kalkamıyorum(düzeltme:kalkmıyorum ). Yeani nolucak düzelir umarım... O kadar parası bile var neapar eder bi çözüm bulurlar Yani düşündüğüm tek Harry Potter filmleri (Değil tabi yazık çocuğa iyleşir inşallah)
Bu hastalığın tam bir tedavisi yokmuş.. Dalga geçerdim ama Yarın öbür gün bizim de başımıza gelebilir.[Ayrıca flash bursanın yerel kanalı değil mi lan nası izlemeyi becerdin? ]
Bir çoğunuz, Harry Potter ve Melez Prens'in yayın tarihinin 2oo9 yazına taşınmasının yarattığı hayal kırıklığını ifade etmek için bana yazdı. Lütfen sizin Harry Potter sevginizi paylaştığımızdan ve filmlere zarar verecek hiçbir şey yapmayacağımızdan emin olun. Geçen 1o yıl boyunca her filmi özenle hazırladık ve koruduk. Filmlerin, alındığı kitaplarla bütünlüğünü de yapabileceğimizin en iyisi olarak sağladık. Harry Potter ve Melez Prens'in yayın tarihini değiştirme kararı kolayca alınmadı ve asla siz Harry Potter fanlarını üzmek istenmedi. Biliyoruz ki bu seriyi olduğu yere sizler getirdiniz, devam eden heyecanınız ve desteğiniz için teşekkürler. Size bir umut ışığı verebilirim; Melez Prens ve çok daha fazla merakla beklenen 2o1o Kasım'da yayınlanacak olan Ölüm Yadigarları'nın ilk bölümü arasında iki sene olacak. Bu yüzden Melez Prens için biraz daha beklemeliyiz. Melez Prens'ten sonra Ölüm Yadigarları için 18 aydan daha kısa süre bekleyeceğiz. Şimdi sizleri hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüm ama biraz daha beklerseniz, inanıyorum ki beklediğinize değecek.
Size bir umut ışığı verebilirim; Melez Prens ve çok daha fazla merakla beklenen 2o1o Kasım'da yayınlanacak olan Ölüm Yadigarları'nın ilk bölümü arasında iki sene olacak.