Arkadaşlar işte kıyamet olayına ilişkin yorumlar. (Kıyametten önce ben koptum)
Ekşi Sözlük:
şimdi ismini unuttuğum kanaltürk konuğuna göre tam zamanı 13 ağustos 2010 saat 01:44 'dür...
yarın da güzel tenis maçları vardı şimdi kaçacak bu sur üfleyen amca yüzünden... / ozzymanborn
yarınki oruçların iptaliyle iyice ciddiye binmiş hadise../ kifayeten
"kopsa da izlesek" diye elinde kamera, fotoğraf makinası ve cep telefonu ile bekleyen vatandaşlara duyurulur: "eksik bilgilendirilmişsiniz.."./ opridon
rıdvan dilmen kopabilir dedi korkuyoruz..../ yolwerine
olan bitenden gelen son duyuru: "bütün sözlük hep beraber 'eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhû ve resûluh.' " / kifayeten
yazıklar olsun böyle dünyaya o zaman. 21 yıllık ömr-ü hayatımda orduspor'umu süper lig'de göremeden öleceğim öyle mi? / ordulu
Twitter:
iandes Kanaltürk'te amcanın biri "25 saat sonra kıyamet kopacak" demiş...son gelişmeler için söz sende @allahcc
kbragc Oğlum 1 gün oruç tuttum o da bi pezevengin kıyamet muhabbeti yüzünden sayılmamıştır kesin. Sevap işlemem lazm.
PembeKelebennk nedir bu kıyamet?
mertevgin kıyamet kopuomş,biz batak atıp,pizza yiyoduk o ara

dejawu555 bı kıyametın seyı cıkmamıstıı...onu da cıkardıkk sonunda...dıye dıye kopucak koptu kıyamet..
selisharef kıyamet alametlerini tartısan programda, star wars oyuncaklarını baş köşeye dizmeleridir, beni türk programcılıgından sogutan
De__Profundis böyle çok güzelsin, keşke biraz kıyamet kopmasa..
CandanTezel nedir bu kıyamet geyiği arkadaş!!!
denizcanyilmaz ya madem kıyamet kopacak yarın bol bol sevişelim işte.evimi bilenler gelsin sabahtan.bilmeyenler facebooktan mesaj atsın.(gayler sevinmesin)
nuryuktasir nedir bu 2010 davası? kıyamet kopucak değilde dünya yok olacak deyişi şu meşhur ilerici zihniyetin heralde.
erenozkapici bu kıyamet mevzuu yarın top tweet, Recep Bey'i bile tbakurt Cuma günü kıyameti koparan 'yüce beyinli' insan...!!!!
Ahahahhaa .. kıyamet kopsada coşsakk canıımmm :

)) böylelerinin ne işi var tv de ..sollar. Soran yabancılara ne diycez?
morfling iyi bari şu kıyamet olayı fenerin maç gününe falan denk gelmedi yoksa statta anons yapılsa inanmayacaktı bu sefer herifler.
MetseliD bi' kıyamettir, aldı başını gidiyor. Yaşamaktan öte kıyamet mi var (?)
caadas kıyamet? -diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
serraguclu kıyamet kopucaksa buzlukta dondurma var gidip onu yicem?
osmnmhtaeeka twitlerde gördüğüm 25 saat içinde kıyamet kopması fikrine o kadar tutundumki, kıyamet bilimcisi denen şeyi yadırgamayı dahi düşünemedim.
esinkaya ne bu kıyamet kopacak saçmalıkları Allah bilir de uzaylı muhabbeti bugün babam ışıklı bi cisim gösterdi yıldız dedim ama hareket ediyodu

FriendFeed:
Vincenzo Albery
Hesabımız feyk hesap diye bu kadarda yapılmaz ki

Morticia'ya benden önce hayran oldu adamlar kıyamet kopacak lan yarın reva mı bu ?
Muharrem Taç
Kıyameti fırsat bilip harama uçkur çözenler cehennemliktir. Ramazan'dayız ülen.
Lande (h+b).x=?
yarın kıyamet kopcak ama ben hala 07:30 da kalmak zorundayım acınası

Kübra Yılmaz
Biz hiç diğer kısmı hesaba katmadık. Filmlerde bi adam çıkar konuşur da kimse inanmaz, sonra dediği olur ya. Ya koparsa?

bursadangelengolhaberi
madem kıyamet geldi 'yooh arkadaş ne unutması it gibi seviyorum' diyecek kadar salağım ben. selülitlerim varmış yookmuuş gider ayak bırakın bunları yae.
Muharrem Taç
İstanbul Halkalı durum normal tamam. #kıyamet
SSD
Kıyamet falan noluyu? 25 saat sonra mı kopacakmış? Bence kafasına meteor düşer onun

malum perseid mevsimi.