Carter Kane, annesini altı yaşındayken kaybettiğinden beri babası, ünlü Mısır bilimcisi arkeolog Dr. Julius Kane ile dünyayı dolaşmaktadır ve evi, bir valizden ibarettir. Carter böyle bir hayat sürerken kız kardeşi Sadie Kane Londra’da, anneannesi ve dedesiyle yaşamaktadır. Sadie’nin hayatı, Carter’ın istediği hayattır: okul, arkadaşlar ve “normal” bir yaşam. Carter’ın hayatı ise Sadie’nin hayallerini süslemektedir: babayla hep birlikte olmak. Ayrı geçen altı yıldan sonra iki kardeşin ortak hiçbir noktası kalmamıştır. Ancak artık her şey değişmek üzeredir.
Babalarını kurtarmak için son derece tehlikeli bir yolculuğa atılan iki kardeş, bu yolculuk boyunca aileleri hakkında çok büyük bir sırrı ve bu sırrın firavunlar zamanından bu yana ayakta kalmış gizli bir örgüt olan Hayat Evi’yle olan ilişkisini öğreneceklerdir.
Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok değil mi?
Bu arada anlamadığım bir şey var. Bu ses kaydı meselesi de nedir yahu?
Eylül'ün yarısı gelmek üzere, neden hala çıkmadı bu kitap?
Matba mı:D Ne kadar beklicez okullar açılıyo yahu...
Alıntı yapılan: cankutpotter - 15 Eylül 2010, 12:44:56Matba mı:D Ne kadar beklicez okullar açılıyo yahu...Hepsini bir iki günde okuma planların var sanırım. Kitap kurdu olmaya gerek yok o kadar. Her gün azar azar okursun. Hızlı basıp birsürü yanlışa bize sunmalarından iyidir.
Alıntı yapılan: Malkavian - 15 Eylül 2010, 14:04:05Alıntı yapılan: cankutpotter - 15 Eylül 2010, 12:44:56Matba mı:D Ne kadar beklicez okullar açılıyo yahu...Hepsini bir iki günde okuma planların var sanırım. Kitap kurdu olmaya gerek yok o kadar. Her gün azar azar okursun. Hızlı basıp birsürü yanlışa bize sunmalarından iyidir. Valla ben percy jackson kitaplarını tek tek üç günde bitirmiştim, sadece tittanın lanetini iki günde bitirmiştim. Sevdiğim kitapları öyle hızlı okurum ben. Bir de şimdi okullar da açılıyor, dersler falan da başlıyor, nası okuycam ben onn derdindeyim.