Mini dediğimiz proje Doğukan'ın projesi mi acaba?
Hayır

.
Birkaç kişi ile olacak iş değil. Portaldaki hareketlilik foruma pek bir şey katmıyor. Portal ve forumun birleşik hareket etmesi için farklı bir sistem mi düşünülmeli acaba? magicalbronze çalışmaların olduğunu söyledi inşallah en yakın zamanda çalışmalar tamamlanır. Aslında üyelerden bu konuda istekleriniz nedir diye sormak da yeni fikirler edinilmesini sağlayabilir.
Portal ve forum birbirinden ayrı ortamlardır. Kayıp Rıhtım pek çok koldan oluşan bir oluşum. Bu oluşumun hangi parçalarından faydalanılacağı üyelerimizn tercihine bağlı. Ama portal ve forumu entegre etmeyi pek düşünmüyoruz. magicalbronze'un kastı bu değildir. Bu konuyu çok kez konuştuğumuz için ne düşündüğümüzü özümsedik

.
Sistem açısından çalışmalarımız var. Bunlar zamanla olacak şeyler. Bizler burada gönüllü olarak, hiçbir kar elde etmeden yer alıyor ve katılımda bulunuyoruz. 7. yaşımızda reklam almaya başladık ve bu reklam parasına kimse dokunmuyor. Çünkü siteyi daha iyi yerlere getirmek için başka planlarımız var.
Yalnız ben sitenin bu denli eleştirilmesine bir anlam veremiyorum. Kaliteli şeyler çoklukla olmuyor.
Üyelerimiz her daim isteklerini belirtebilir. Ama biz bir şirket değiliz, o nedenle her isteği karşılayamabiliriz

. Yoksa İstekleriniz diye başlı başına bir konumuz bile var.
Lütfen bizleri bu işe gönül vermiş kişiler olarak görün. Bakın sadece istediğimiz, tutkuyla bağlı olduğumuz için şu an gördüğünüz, parçası olduğunuz her şey var. Sizler de bu tutkunun bir parçası olarak çok daha ileriye gitmemizi sağlıyorsunuz. Katkınız yadsınamaz. Ama ben bazen bir şirketmişiz gibi algılandığımızı düşünüyorum. Oysa bir şeylere aşık insanlarız

.
Forum için,
Forumun üyelerinin forumu aktif tutması gerekmez mi

?