Ithakinin facebook sayfasına 14 cildi takım halinde almak istediğinizi fakat ilknokta.comda tükendi olarak gözüktüğünü tekrardan ekleyip ekleyemeyeceklerini soran bir mesaj atın .Belki olumlu bir geri dönüş alırsınız 
Aslında İthaki'nin değil ama İlknokta'nın satış sitesinin iletişim bölümüne bir mesaj atıp durumu sordum. Aldığım yanıt şu oldu:
"Bu ay içerisinde 7. cildin çıkmasını bekliyoruz."
Bu cevaptan sorumu anlayamadıklarını mı (çünkü takım olarak tekrar satışa çıkarılıp çıkarılmayacağını sormuştum), yoksa takım halinde sunmak için eksik 7. cildin beklendiğini mi anlamalıyım, tam olarak kestiremedim.
Ama dediğiniz gibi İthaki'nin facebook sayfasına mesaj atmakta yarar var... Bir deneyeyim...

Ben de bu seriye başlamayı düşünüyordum fakat 1 sene önce Adana Tüyap fuarındaki görevli bana serinin tekrar basılmıyacağını söylediğinden başlamaktan vazgeçmiştim bence arkadaşın cevabınıda bekleyin belki yayınevi karar değiştirmiş olabilir.
Tekrar basılmayacaksa tek tek alıp okumak, bulmaya çalışmak gerek... Hem belki böylesi daha iyidir; bütçeye de birden yük binmez... Yine de İthaki'ye attığım mesaja gelecek yanıtı kısa bir süre bekleyeyim (umarım mesajımı atlamazlar, bilgi verirler)...
Arka arkaya mesaj atmak yerine Değiştir butonunu kullanıyoruz. Mesajlarınızda bulabilirsiniz
.
Mesajlar birleştirilmiştir.
Bilmiyordum...