Ne zamandır düşündüğüm kapanışı yapmanın vakti geldi sanırım.
Lütfen bunu bir "elveda" mesajı olarak görmeyin. Yayınları tamamen bitiyor olmasam da, artık Cumartresi geceleri süren düzenli bir yayın olmayacak. Son yayınımız (bir aksilik olmazsa) haftaya Cumartesi gerçekleştirip Kahramanın Yol Türküsü'nün 2.5 senelik maratonunu sonlandırmaya hazırlanıyorum.
Ocak 2011'de başlattığım bu programı sizlerin muhteşem katkısıyla 2.5 sene boyunca sürdürdüm. Şu kesin ki, bu programın yeri benim hayatımda çok ayrı bir yere sahip ve sahip olmaya da devam edecek. Kahkahalara boğulduğumuz, yeri geldiğinde dalga geçtiğimiz, sivri dillerimizle eleştirdiğimiz, tartıştığımız, hemfikir olduğumuz, olamadığımız nice olay yaşadık. Bunca zaman boyunca bana katlanan herkese büyük bir sevgi beslediğimi ve ne kadar teşekkür etsem az kalacağını bildirmek isterim.
İyi ki varsınız

.
Öte yandan, programda sık sık eleştirdiğim bir şeyi artık kendime uygulamamın da vaktinin geldiğini görüyorum. Hatırlarsanız, pek çok kez, sakız gibi uzayan kitap serilerinden, dizilerden ve hatta filmlerden bahsetmiş ve "her şeyin bir sonu olması" gerektiğini savunmuştum. Bu artık Kahramanın Yol Türküsü için de geçerlidir benim gözümde. 2.5 sene boyunca, neredeyse her Cumartesi sizlere konuk olduğum, bana katlandığınız bu program da bir kapanışa doğru gitmelidir.
Şunu da kesin olarak söylemem gerek, bu bir daha hiç yayın yapmayacağım anlamına gelmiyor. Aksine, kafama estiği vakitlerde "anlık yayınlarla" küt diye karşınıza çıkabilirim. Çenem durmuyor, çıkarım ciddi ciddi

. Dahası, ödüllü radyo programları da (kitapları aşırdığım vakitlerde) yeniden sizlerle olacak.
Kahramanın Yol Türküsü kapsamında sizlerle geçirdiği süre, verdiğiniz destek benim için unutulacak gibi değil. O nedenle
22 Haziran Cumartesi son bir yayın yaparak bu düzenli programa nokta koymak istiyorum.
Bana kattığınız her şey için teşekkür ederim. Ve umarım bu program da sizlere bir şeyler katabilmiştir.