Ben üzülüyorum, çok duygulanıyorum buraya bir şey yazmaktan vazgeçiyorum her seferinde. Keyfim biraz yerine geldi şu son hamlenin ardından[*]20 Atmışım vuhu![/*] o nedenle yazabilecek gücü buldum. Üye olmuş, öyle arada bir gelip foruma (frp bölümüne genelde) mesaj atan bir adamdım -gerçi hala biraz öyleyim ama çaktırmayın- Yayınları dinleye dinleye aktif olmaya karar verdim ben, burada kalmamı Hazal'a ve yayınlarına borçluyum desem yalan olmaz. Hal böyle olunca, bu programın bitmesi benim için bir devrin bitmesi gibi oldu.
Neyse çok ağlama duvarına çevirmeyeyim burayı. Cumartesi akşamlarımızı keyifle geçirdik, saat dokuza gelse de yayın başlasa diye bekledik, hatta erkenden gelip locadan yer kaptık

Her hafta yeni şeyler öğrendik, çekilişle kitap dağıttık, Tony başta olmak üzere öyküler dinledik. Hepsini bir yana bıraktım, Home Again'i her dinlediğimde aklımda bu yayın yer ediyorsa, gerçekten güzel bir şeyler başarmışsın demektir.
Kahramanı bıraktık gitsin, dönerse bizimdir. Dönmezse büyük ihtimal bir ejderhaya yem olmuştur.
#direnkahramandahasoylenecekcokturkuvar (Heşteg önemli)