Dinleyicilermin bana verdiği yetkiye dayanarak
şurayı açmış bulunuyorum

.
Dünkü yayında önce yüce divana danıştım. Böyle bir sayfa açmalı mıyız dedim. Faşik de olsak meclis önemli şey. Divan kararı da olumlu ve "Geç bile kaldın!" yönünde olunca bugün Kahramanın Yol Türküsü sayfası hayata geçti.
Sorarak açtım ya, içim çok rahat

.
Bu sayfa bir de en çok aldığım sorulara bazı güzel cevaplar taşıyor.
Her yayında birçok kitap söyleniyor, kaçırıyorum!O dert bitti. Çünkü overlokçu ayağınıza geldi. Bu sayfada bundan böyle, yayın boyunca bahsedilmiş tüm eserler yazarlarıyla birlikte olacak. Hatta bir de Kayıp Rıhtım'da yer alan künye bilgileri de link olarak duracak.
Mesela dünkü Uzaylılar yayınında adı geçen tüm kitaplar burada mevcut.
Ama benim facebook'um yokİstendiği takdire yayın sonu çıkartacağım "yayında adı geçmiş eserler" listesini forumdaki bu başlıkta da paylaşırım.
Yayının kaydı var mı?Artık yayın kaydı almazsam suikaste kurban gideceğimden korkuyorum. O nedenle artık o da olacak. Hatta mazot 1 lira olacak!
BonusYayındaki komik anlarımızı da hatıra olarak bu sayfada bulabiliriz. Her yayın hepimiz bir hayli gülüyoruz, bu anlar da arşivlik şeyler

. Bize birer anı olması için orada yerini alacaklar. (Caps or didn't happen. Huehue)
Bu duyuru yeni bir başlangıç aslında. O zaman geçmişi hatırlayalım. Birkaç sene öncesine kadar Kahramanın Yol Türküsü
Home Again şarkısıyla açılır ve bu şarkıyla kapanırdı. Yani bir jeneriğimiz vardı

. Bence onu anmanın tam sırası! Kim bilir, belki bu huyuma da geri dönerim.