“Percy Jackson ve Olimposlular: Melez Dosyaları” Çok Yakında Geliyor!

pj melez dosyalari top

Evet, Percy Jackson ve Olimposlular serisinin bitmesine üzülen arkadaşlarımızı mutlu edecek bir haber ile karşınızdayız! Serinin devamı olmayan fakat seriye alakalı olan Percy Jackson ve Olimposlular: Melez Dosyaları çok yakında Türk okurları ile buluşuyor!

Bu ay içerisinde çıkacak olan kitap hakkındaki bilgiler ise şöyle;

– İlk olarak tekrar belirtelim; bu kitap serinin devamı değil. Yani 6. kitap çıktı umuduyla kitapçılara koşan arkadaşlarımızı şimdiden uyaralım.

– Kitapta üç kısa öykü, birkaç karakterle söyleşi (Percy, Annabeth, Kıvırcık, Clarisse ve Stoll kardeşler), Melez Kampı haritası, Olimpos tanrıları şeması (güç alanı nedir, simgesi nedir vs) ve iki tane de bulmaca yer alıyor.

– Kitaptaki üç öykü, Labirent Savaşı ile Son Olimposlu arasındaki dönemde geçiyor.

– Seriyle ilgili çok önemli detaylar içermiyor bu kitap. Ancak 5 kitabı bir solukta okuduktan sonra bu hikayeye doyamayanlar ve birazcık daha isteyenler için ilaç gibi gelecek. Kitaptaki 3 öykü serinin kitaplarındaki macerayı aratmıyor (onlar kadar uzun olmasa da) ve sevilen karakterlerle (Nico, Thalia, Beckendorf gibi) yeniden buluşma imkanı sağlıyor.

– En önemlisi bu kitabı okuduğunuzda, anlayabilmeniz için serinin diğer kitaplarını okumanız gerektiğidir! Serinin diğer kitaplarını okumaynlar, bu hikayede geçen karakterlerin çoğunu tanımayacak ve aradaki bağlantıyı yakalayamayacaktır. Bundan dolayı bir kez daha belirtelim, öncelikle diğer kitapları okumalısınız…

Ayrıca diğer kitapları okumayanlar içinde hemen güzel bir duyuru yapalım. Serinin özel kitap seti ile okuyucular tüm kitapları bir anda alabilirler. Gerek görsel tasarım gerek verdiği film posteri hediyesi ile Doğan Egmont Yayıncılık okuyuculara kaçırılmayacak fırsatlar sunmuş.

Özel sete ait tanıtım afişini görmek için buraya tıklayabilirsiniz!