Kansız Kvothe Star Kitap’ta!

star kitap

Patrick Rothfuss’un popüler serisi Kralkatili Güncesi’ni artık duymayan kalmamıştır herhalde. Özellikle ilk kitap çıkmadan hazırladığımız “Biz Bunu İstiyoruz” projesine konu olması, sonrasında gelen ayrıntılı incelemeler ve tanıtımlarla çoğu kişinin gözdesi haline gelmesi ve iyi tepkiler almasıyla adını daha sık duymaya başladık.

Şu an raflarda duran serinin her iki kitabı için site editörlerimizden Hazal Çamur detaylı incelemeler hazırlamıştı. Bugün de Star gazetesinin Kitap eki için seriyi genel olarak anlatan oldukça hoş bir yazı kaleme aldı. İki kitabın da içeriğinden bahseden yazarımız serinin genel olarak ne tarz bir anlatımla karşımıza çıktığı, yazarın diğer kalemlerden farklı olarak bizi nasıl etkilemeyi başardığı gibi soruların cevaplarını veriyor!

Ayrıca bugün raflardaki yerini alacak olan John Scalzi’nin bilimkurgu kitabı Yaşlı Adamın Savaşı için de Gökcan Şahin’in hazırlamış olduğu yarım sayfalık hoş bir inceleme yazısı bulunuyor. Kitabı alıp okusam mı gibi sorular hâlâ aklınızı kurcalıyorsa Şahin’in kaleme aldığı bu yazıyı okumanızı şiddetle öneriyoruz!

Kısaca hemen ilk fırsatta bir gazete bayisine gidip Star Gazetesi almayı ve Kitap ekini istemeyi unutmayın! Çünkü içeriğiyle dolu dolu bir ek sizleri bekliyor.