Evet, Mutsuz Aşk Vardır

mutsuz ask vardir top

14 Şubat öncesi, Yitik Ülke Yayınları, yine yaptı yapacağını ve mutsuz aşkların da olduğunu kanıtlayan, 133 yazarlı “Mutsuz Aşk Vardır” kitabı ile karşımıza geldi!

Kadir Aydemir hazırladı, 133 yazar sosyal medyada bir araya geldi ve dünyanın en mutsuz kitabı “Mutsuz Aşk Vardır“, Yitik Ülke Yayınları’dan çıktı.

mutsuz kapak buyukSöyleyin, kim aşkın çaldığı bir şeyi ondan geri alabilmiş?..

Bu kitap aşka dair yaşanmış öykülerden, özel kurgulardan ve masallardan oluşuyor, ama bu öykülerin normalden bir farkı var: Mutsuz aşk öyküleri bunlar.

Mademki aşk bir insana her şeyi yaptırabiliyor, biz de 133 yazarla bir araya gelip kürekleri aksi istikamete çekmeye karar verdik. Kimi öykü sizi ayrılık denizinde boğacak, kimiyse sonsuz bir aşk acısıyla yüzleştirecek. Mutsuzluk denen şey belki de aşkın asıl kimyasıdır: Ayrılık, kaybediş, hissizlik, unutulmak, ölüm, isyan ve zamana boyun eğiş gizli kitabımızın sayfalarında…

Mutsuz Aşk Vardır”, büyük şair Louis Aragon’un meşhur “Mutlu Aşk Yoktur” şiirine selam vererek aşkın mutsuz bir şey olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Burada anlatılanlar kalbinize ve ruhunuza dokunabilir.

İki insanın ayrılığı, unutmak ve unutulmak üzerine mutsuz bir yolculuğa, Kadir Aydemir’in Yitik Ülke Yayınları için hazırladığı “Mutsuz Aşk Vardır” kitabına davetlisiniz.

Aralarında sitemizin Genel Yayın Editörü Hakan Tunç’un, seçkiden tanıdığımız Banu Taylan ve Ruhşen Doğan Nar gibi isimlerin de bulunduğu, 133 yazarlı bu kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.