Mistborn’un Türkiye Kapağı Belli Oldu

sisyolu son imparatorluk top

Brandon Sanderson denince akla ilk gelen kitap şu sıralar Kralların Yolu olsa da, çok uzun zamandır okurları onu efsanevi Mistborn serisiyle tanıyordu. Kimileri için halen Fırtınaışığı Arşivi serisinden daha önde. Hala onu “o” yapan seri olarak görülmeye devam ediyor ve pek çok forum bu seriyi tartışmaktan yıllar içinde bıkmadı.

Şimdi sıra bizde! Uzun süren bekleyişimizde sona epey yaklaştık. Akılçelen Kitaplar Kralların Yolu’ndan sonra şimdi de Mistborn serisini dilimize kazandırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Facebook sayfalarında ilk kitap olan Son İmparatorluk’un kapağını yayınlayarak bekleyiş içindekilerin heyecanını doruk noktasına çıkardılar. Seri adının Sissoylu olarak dilimize kazandırıldığını da belirtmiş olalım.

Bitmedi! Son İmparatorluk’un düzeltisinde bizden bir isim de yer aldı. Çevirmen ve aynı zamanda editör olan Yosun “kahlan amnell” Erdemli, bu kitabın son okumasını (ve birtakım düzeltmelerini) gerçekleştirerek bize tertemiz bir okuma ortamı sağlanmasında büyük katkı sahibi oldu.

Kapağın tam görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz. Artık kitap çıksın da bizler de dillere destan bu seri üzerine çenemizi yormaya başlayalım.

sisyolu son imparatorluk