King’in Bay Mercedes’ine Çok Az Kaldı

bay-mercedes-top

Sıcak bir Ağustos akşamı sizlere bir mektup getirmiştik. Stephen King o sıra son kitabı Bay Mercedes’i dünyayayla tanıştırıyordu ve bu sırada kendine taktığı adı kitaba da vermiş olan katilin mektubunu resmi sitesinden sunuyordu herkese.

Emekli dedektif Bill Hodges’aydı bu mektup. Katilden dedektife… Dedektif, posta kutunuzda sizi bekleyen bir katil var. İşte kitaba dair bildiklerimizi ve o mektubu size o Ağustos gecesinde taşımıştık. Şimdiyse Altın Kitaplar onu ülke raflarında sergilemeye hazırlanıyor.

bay-mercedesBir önceki haberimizde bol bol bahsettiğimiz için fazla söze gerek yok. Eser hakkında bilgi almak için buradan buyurabilir, katilin dedektife yazdığı mektubun çevirisineyse şuradan ulaşabilirsiniz.

Altın Kitaplar’ın Facebook sayfalarında yaptığı açıklamaya göre çok yakın bir tarihte, 19 Aralık’ta kitap raflardaki yerini alıyor.

Bu eser için çok değişken yorumlar vardı. Kimi sevmiş kimiyse Stephen King için oldukça vasat bulmuştu. Okumadan bir şey demek çok zor. Yine de ne olursa olsun, Kral’ı tekrar görmenin heyecanını yaşıyoruz