George Lucas Yeni Star Wars Çizgi Romanlarını Okuyor

george-lucas-star-wars-comics

Geçtiğimiz günlerde, New York’taki Midtown Comics adlı bir çizgi roman dükkanında birdenbire George Lucas boy gösteriverdi. Yeni çıkan Star Wars çizgi romanlarını almak için duran Lucas, dükkandaki herkesi mutluluktan öldürecekti.

Times Meydanı‘nda yer alan Midtown Comics adlı dükkanın önünden geçerken duran Lucas, sıradan bir müşteri gibi içeri girerek 3 tane Star Wars çizgi romanı aldı. Hayranları tarafından coşku ve şaşkınlıkla karşılanan Lucas için dükkan çalışanlarından biri şu açıklamayı yaptı:

“İçeri girdi ve dolanarak Star Wars ile ilgili şeylere bakmaya başladı. Sadece 15 dakikalığına buradaydı. Şoförü kapıda bekliyordu. Hayranları onu gördüğü için oldukça heyecanlıydı ve Lucas bir çizgi romanı imzaladı. Yeni çıkan Star Wars çizgi romanlarını da henüz okumadığını söyledi.”

George Lucas‘ın aldıklarının listesi de yine dükkan tarafından açıklandı. Bir tane Marvel‘ın Star Wars serisinin sayısı, bir tane Darth Vader ve bir tane de Princess Leia’nın yeni serisinden birer sayı almış. Ayrıca 1970’den beri yaşayan bir efsane olan Heavy Metal dergisini de satın aldıklarının arasına eklemiş.

Lucas‘ın aldıklarından Prenses Leia ile ilgili, her Çarşamba yayınladığımız çizgi roman yazı dizimiz Daily Planet‘ta görüşlerimizi bildirmiştik. Üstelik yeni çıkacak Star Wars kitap ve çizgi romanlarını da sizlere geçtiğimiz günlerde aktarmıştık.

Lucas‘ın bu davranışını takdir ediyoruz. Halen daha bir çizgi roman dükkanına girip hayranlarının arasına karışacak ve onlarla aynı havayı soluyacak kadar alçak gönüllü.