Attack On Titan, Mangasıyla Saldırıya Hazır!

attack-on-titan-header

O kanlı! O güçlü! O dehşete düşürücü! Şimdiyse tüm bunları Türkçe olarak yapmaya geliyor!

Dünyayı kasıp kavurdu, bu sene ondan başka anime konuşulmaz oldu… Şimdiyse dilimize çevrilmiş ve animesine göre çok daha sert olduğu söylenen mangasıyla bize saldırmaya hazırlanıyor!

titana-saldiriTitana Saldırı (Shingeki no Kyojin), anime-manga dünyasındaki konumunu bir titanın acımasız demir yumruğuyla sabitlemiş bir eser. Animesinin IMDB puanı 9.0. Onu henüz izleyip de sevmeyen pek az kişi gördük. Şimdiyse Gerekli Şeyler bu tüyler ürperten eserin mangasını bizlerle buluşturuyor.

Devlerin, kendilerine göre bir hayli savunmasız kalan insanları tüylerimizi ürperterek yediği bu dünyada, insanoğlu kendini korumak için 3 büyük duvar inşa etmiştir. Ancak 100 yıllık süren huzurun ardından titanlar yeniden boy gösterir ve o korkunç varlıkları, dinmeyen iştahlarıyla insanoğlunun soyunu kurutmaya devam eder. İşte tam bu noktada Eren adlı başkarakterimiz, titanlarca yenmiş annesinin intikamını almak için orduya katılır. Artık titanlar ve insanlar arasındaki kanın gövdeyi götürdüğü bu yaşam savaşında kimin ayakta kalacağını hep birlikte göreceğiz.

Hazır mangasının haberini vermişken bir de live-action filminin gelmekte olduğunu da belirtelim. Ne mutlu ki Dragonball benzeri rezalet bir Hollywood uyarlaması izlemeyeceğiz; çünkü bu zor görevi, içimize su serperek, Japonlar üstlendi (Bu noktada hep birlikte derin bir ‘oh’ çekiyoruz).