New Mutants’ın Yönetmeni Tam Bir X-Men Hayranı

new-mutants

20th Century Fox’un bir sonraki X-Men filmi olan New Mutants’ın yönetmeni Josh Boone, üzerindeki şüphe bulutlarını dağıtmak için oldukça zekice bir yönteme başvurdu.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde ufukta bizleri bir New Mutants filminin beklediğini sizlere duyurmuştuk. Hatta filmin hem senaryosunu hem de çekimlerini üstlenecek kişiler bile belliydi: Josh Boone (Aynı Yıldızın Altında) ve Knate Gwaltney (Nitro Circus).

Ancak her ne kadar teknik kadroda bu isme yardım edecek tecrübeli kişiler bulunsa da bu iki ismin açıklanması üzerine serinin hayranlarının kafasında bazı soru işaretleri doğmuştu. X-Men’i ne kadar tanıyorlardı? Çizgi-romanlarla araları iyi miydi? Bu işi kotarabilecekler miydi? Yönetmen Josh Boone tüm bu soruları çok basit ama etkili bir yöntemle cevapladı, fotoğraflarla!

https://twitter.com/JoshBooneMovies/status/598922080839540736

X-Men koleksiyonum. Bu çizgi-roman kütüphanemin sadece küçük bir parçası.

https://twitter.com/JoshBooneMovies/status/598997265043230720

Ben ve New Mutants’ın yardımcı senaristi Knate Gwatley, çocukluğumuzda çizgi-romanlara gömülmüşken!

Gördüğünüz gibi hem Boone hem de yardımcısı Gwaltney tam anlamıyla birer çizgi-roman tutkunu. Üstelik X-Men’e hiç de yabancı değiller. Eh… bir başka çizgi-roman tutkunu Sam Raimi’nin ilk  üç  iki Örümcek-Adam filminde neler yaptığını düşündüğümüzde New Mutants’ın emin ellerde olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.