Trendeki Kız Film Oluyor

tendeki kiz top

Paula Hawkins’in dünya çapında ses getiren ve satış rekorları kıran polisiye romanı Trendeki Kız çok yakında beyazperdelere konuk olacak.

Trendeki Kız, gazetecilikten ayrılıp yazarlığa atılan Paula Hawkins’in ilk romanı. Buna rağmen raflardaki yerini aldığı Şubat 2015’ten itibaren New York Times’ın en çok satanlar listesinde 1 numaraya oturdu ve nisan ayının sonuna kadar da orada kaldı. Üstelik sadece dört ayda 1.5 milyon kopya satma başarısı gösterdi.

Dilimize İthaki Yayınları tarafından kazandırılan kitabın bu başaranın ardından sinemaya uyarlanması elbetteki kaçınılmazdı. Nitekim kitabın film haklarını Dreamworks Studios satın aldı. Hatta sadece onunla da kalmadı, başına hemen bir yapımcı, yönetmen ve senarist de atadı.

Trendeki Kız’ın yapımcılığını Marc Platt (Wanted), yönetmenliğini Tate Taylor (Duyuların Rengi), senaristliğiniyse Erin Cressida Wilson (Sekreter) üstlenecek.

Şu an için oyuncu kadrosuyla ya da filmin ne zaman çekileceğiyle ilgili bir bilgi yok. Ama Dreamworks’ün elini çabuk tutmak ve kitabın heyecanı geçmeden bu işi tamamlamak istediği belli. Bizce trenin düdüğü çok yakında sık sık çalmaya başlayacak.

Kitap hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz sitemizin bünyesinde bulunan incelemeye göz atabilirsiniz.