Channing Tatum, Gambit Filmi Hakkında Konuştu

tatum gambit

Gambit’in kendi filmine kavuşacağını ve rolün de Channing Tatum’a ait olduğunu biliyorduk. Peki filme dair hangi detayları biliyor?

Ünlü sinema dergisi Empire’a konuşan Channing Tatum, 2016 olarak takvimlerde yerini almış Gambit filmi için bazı detayları ortaya çıkardı. Ama bundan da önce, Gambit’in kendisine emanet edilişi ve karaktere bakış açısıyla ilgili konuştu.

Gambit’i seviyorum. Ben Güney’de büyüdüm, babam Loiuisiana’lı. Eskiden New Orleans’a giderdik ve ben de tüm diyalektiğine aşinayım. Amerika’nın geri kalanına göre çok daha farklı hissediyorum; orası kendine has, antik bir kültüre sahip. İşte bununla özdeşleştiriyorum. Ve o benim için, daima en gerçekçi X-Men karakteriydi. O bir çeşit acı çeken bir ruh ve iyi biri değil. Ama aynı zamanda kötü biri de değil. Kendi yolundan gidiyor. Ve elbette kart oynayıp içiyor. O, dövüş sanatlarının sert çocuğu!

Filmin şu anki durumuyla ilgiliyse şunları söyledi:

Josh Zetumer, senaryonun ilk taslağına geri döndü. X-Men dünyasıyla nasıl başa çıkacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Ama bu filmlerin bazı ilavelerini değiştireceğiz. Her zaman dünyayı kurtarmakla ilgiliydi [Güler], ama belki biz bazı şeyleri biraz değiştirebiliriz. Bir orijin hikayesini ele alınışının birden çok yolu var. Bunu Batman Begins gibi yapabilirsiniz ya da farklı bir yol izleyip Guardians of the Galaxy’nin yolundan gidebilirsiniz. Söyleyebileceğim tek şey, inanılmaz heyecanlı olduğum.

Bu konuşmalar bize çizgi romandaki Gambit’e sadık kalacakları sinyallerini verdi, fakat emin olmak için henüz çok erken.